shutterstock_414108739

10 idejas dzimšanas dienas dāvanām

Dzimšanas diena ir tie svētki, kurus cilvēki, neatkarīgi no vecuma vai dzimuma, gaida ar lielu prieku. Ne jau tādēļ, ka kļūstam par gadu vecāki, bet tāpēc, ka vienreiz gadā pienāk īpaša diena, kad esam uzmanības centrā, kad daudzi mums velta labus vārdus, kā arī, protams, iepriecina ar dāvanām.

Taču tiem, kuri atrodas apsveicēja lomā, nereti galvassāpes sagādā atbilstošas dāvanas sagādāšana jubilāram – īpaši tad, ja trūksti idejas un ir vēlme uzdāvināt kaut ko īpašu. Izvēloties dāvanu, jāņem vērā gaviļnieka gaume un aizraušanās, turklāt, ja vēlies, lai tā sagādā patiesu prieku, dāvanai jābūt arī interesantai un noderīgai.

Reizēm piemērotas idejas dāvanai atrast ir diezgan vienkārši, taču dažkārt šis uzdevums šķiet kā neiespējamā misija. Turpmāk Jums par to nebūs jāuztraucas, jo esam sagatavojuši desmit dāvanu idejas, kā padarīt gaviļnieka īpašo dienu neaizmirstamu. Te būs interesantas dāvanu idejas cilvēkiem ar dažādām gaumēm:

1. Gaismas virtenes

Šie krāsainie dekori ir kļuvuši par top dāvanu ne tikai dzimšanas dienās, bet arī citos svētkos. Dažkārt nav nepieciešams ieguldīt lielus līdzekļus, lai radītu mājoklī romantisku, svinīgu vai relaksējošu atmosfēru – atliek tikai ieslēgt gaismas virteni! Veicot pasūtījumu, Jūs varēsiet izvēlēties bumbiņu krāsu. Gaismas virtenes veidotas, iedvesmu gūstot dabā – gadalaiku ritmā un mainīgajos laika apstākļos – romantiķiem patiks virtenes “Ķiršu zieds” vai “Ziedošās vārpas”, savukārt tiem, kuriem patīk izteiksmīgas krāsas, būs piemērota virtene “Rudens pilnbrieds”. Pamatā šos dekorus izmanto iekštelpās, taču sausā laikā tās var lietot arī ārā. Plašāka informācija – šeit.

gaismu-virtene-prieks-2_894405826

 

2. Kanvas kolāža no 4 fotogrāfijām

Šī dāvana būs lieliski piemērota tiem, kuriem patīk personalizēt savu mitekli, piešķirot tikai tam raksturīgu auru. Kanvas izstrādē izmantotie kvalitatīvie materiāli un izteiktās krāsu gammas pārvērš to lieliskā mākslas darbā. Kanva tiek veidota kā kolāža no pasūtītāja izvēlētām fotogrāfijām. Skaisti mirkļi, ģimenes portreti, nozīmīgs dzīves notikums – šo un daudz ko citu varat iemūžināt dāvanā, kuras saņēmējs noteikti nepaliks vienaldzīgs! Plašāka informācija –  šeit .

 

3. SPA pirts kompleksa apmeklējums

Par labu dāvanu var kļūt arī SPA kompleksa apmeklējums. Lai uz mirkli atpūstos no saspringtās ikdienas, jubilāram kopā ar vēl vienu personu būs iespēja doties uz “SPA Hotel Ezeri”, lai baudītu SPA kompleksa apmeklējumu bez laika ierobežojuma. Piedāvājumā ietilpst turku un tvaika aroma pirtis, siltais un aukstais baseins ar masāžas iekārtām, kontrastbaseini kāju labsajūtai, kā arī āra baseins un siltais SPA baseins zem klajas debess. Izklausās kārdinoši, vai ne? Plašāka informācija – šeit.

spa-pirts-kompleksa-apmeklejums-2_1107433625

 

4. Paraplāna lidojums tandēmā ar instruktoru

Lieliska dāvana asu izjūtu cienītājiem – neaizmirstams, elpu aizraujošs piedzīvojums – lidojums ar paraplānu. Klubs “Adrenalīns” Rumbulas lidlaukā piedāvā iespēju izbaudīt lidojumu ar paraplānu pieredzējuša instruktora pavadībā. Turklāt šis ir brīvais lidojums, jo notiek bez dzinēju palīdzības. Pacelieties līdz pat 450 m augstumā virs zemes un aplūkojiet mūsu skaisto Latviju no putna lidojuma! Plašāka informācija – šeit.

paraplana-lidojums-tandema-ar-instruktoru-5_3402276193 (1)

 

5. Pērļotas rokassprādzes

Ja pārsteigums nepieciešams daiļā dzimuma pārstāvei, gaumīgas rotaslietas var kļūt par patiesi veiksmīgu izvēli. Kā piemēru var minēt pērļotas rokassprādzes – šī izsmalcinātā un greznā dāvana ikvienu sievieti padarīs par īstu dāmu. Aksesuāru iespējams nēsāt ne tikai svētkos, bet arī, dodoties uz dažādiem pasākumiem, teātri vai koncertu. Rūpīgi veidotais roku darbs, kurā prasmīgi apvienotas pērlītes, mežģīnes, atlasa bantītes un kristāliņi, iepriecinās ikvienu lēdiju, neatkarīgi no vecuma. Plašāka informācija – šeit.

perlotas-rokasspradzes-3_1946451920

 

6. Alus kaste pudelēm ar pudeļu attaisāmo un korķīšu ķērāju

Šī praktiskā dāvana veidota no ekoloģiska materiāla un lieliski piemērota ne tikai svētku pusdienām vai vakariņām, bet arī piknikiem ģimenes locekļu un draugu kompānijā. Kastei pievienots gan pudeļu attaisāmais, gan magnēts – korķīšu ķērājs, kas tai piešķir īpašu ‘’rozīnīti’’. Plašāka informācija – šeit.

 

7. Koka tauriņš

Jāapsveic kāds stiprā dzimuma pārstāvis, taču trūkst idejas dāvanai? Oriģināls tauriņš būs īstā izvēle! Šī elegantā dāvana darināta no Latvijas bērza un nēsātājam ļaus sajusties īpašam un pamanītam. Tauriņš pieejams dažādās krāsās – melnā, dabīgā koka, sarkanbrūnā, baltā un pelēkā, un lieliski izskatīsies gan pie svinīga, gan arī neformālāka tērpa. Tauriņš ir iesaiņots skaistā gofrēta kartona kastītē, lai tas uzreiz būtu gatavs pasniegšanai. Plašāka informācija – šeit.

koka-taurins_4895740

 

8. Krājkasīte – cūciņa ar krītiņu

Oriģināla dāvana ikvienam, kurš vēlas spert soli tuvāk savam sapnim! Dāvanas saņēmējs uz krājkasītes varēs uzrakstīt visu, ko vēlas – mērķi, kam nauda tiek krāta vai kādu uzmundrinošu tekstu, kas palīdzēs saglabāt motivāciju. Turklāt šādu dāvanu varat pasniegt arī pats sev! Plašāka informācija – šeit .

 

9. Nut2 piekariņš, pazudušo lietu meklētājs

Kuram gan nav kādreiz gadījies pazaudēt atslēgas vai kādu citu svarīgu lietu? Ieprieciniet savu draugu, kolēģi vai radinieku, uzdāvinot viņam šo mūsdienīgo meklētāju, ar kura palīdzību iespējams atrast teju jebko. Pievienojot piekariņu kādai lietai, Jūs savā telefonā ātri un ērti varēsit noteikt tās atrašanās vietu. Ļoti noderīga un vērtīga dāvana. Plašāka informācija – šeit.

 

nut2-piekarins-pazuduso-lietu-mekletajs_3468208430

 

10. Piedzīvojumu spēle “Alķīmija”

 “Escape Room Alķīmija” ir kā datorspēle, kura norisinās realitātē. To kopā var spēlēt pat 8 cilvēki, izdibinot noslēpumus, kas paslēpti istabās. Spēle ilgst 60 minūtes, kuru laikā nepieciešams atrast senu relikviju, ko krustneši nolaupīja no Konstantinopoles. Komandu saliedējoša un interesanta dāvana. Plašāka informācija – šeit.

piedzivojumu-spele-alkimija-4_1936559364

Gribi, lai pārsteigums izdodas? Apskati idejas dāvanām un uzdāvini patiesu prieku – oriģinālu, gaviļniekam īpaši piemeklētu dāvanu!

 

 

Adventes kalendāri – pašdarinātu pārsteigumu idejas

Ziemassvētku sagaidīšana ir pats skaistākais un interesantākais laiks gadā, it īpaši ja decembris iesācies tik sniegbalts, kā šogad. Katras nedēļas svētdienā mēs aizdedzinām par vienu sveci vairāk savā adventes vainagā. Taču kā ar adventes kalendāriem –  vai tie ir daļas no Tavas ģimenes Ziemassvētku tradīcijām? Ja nē, tad mēs pastāstīsim vairāk par šo lielisko svētku […]

Lasīt tālāk

Dāvināt dāvanu karti: bezpersoniski vai gudri?

Viedokļi par to, kas ir laba dāvana atšķiras. Vienam patīk dažādi mīļi dekoratīvi sīkumi, tikmēr cits priekšroku dod tikai un vienīgi praktiskām dāvanām, kurām spēs rast pielietojumu ikdienā. Mūsdienu dzīves ritms cilvēkus mudina veikt pārdomātākus pirkumus, līdz ar to – pārdomātākas dāvanas. Taču ko dāvināt kādam, kam nekā netrūkst? Lasi un uzzini, kāpēc dāvināt dāvanu karti […]

Lasīt tālāk

5 sirsnīgas dāvanas kāzu svinībās

Jau kopš sen seniem laikiem iecienītākais kāzu rīkošanas laiks bijis vasaras vidus un septembra sākums. Dažiem svarīgu lomu spēlē laikapstākļi, citiem tie ir zīmīgi pirmās tikšanās reizes datumi, vēl kāds piesaista ezotēriku, izrēķinot labvēlīgāko datumu ar numeroloģijas palīdzību. Jebkurā gadījumā, arī Tavā rīcībā noteikti jau nonācis kāds kāzu ielūgums un plānotais datums ir teju vai aiz stūra. Ko vilkt? Kā izbrīvēt laiku darbā? Taču pats svarīgākais – ko tad īsti dāvināt jaunajam pārim?

Lasīt tālāk