romantiskas davanas

Kā Ziemassvētkos uzdāvināt romantiku?

Jo vairāk tuvojas Ziemassvētki, jo mazāk, šķiet, paliek laika. Vai arī piezogas absurda sajūta, ka pirmssvētku laikā pasaule griežas ātrāk un pierasto 24 stundu vietā, kāds zaglīgi mums atvēl stipri mazāk.

Trauksmainajā skrējienā, kurā izveicīgi cenšamies žonglēt starp darbu, mājām, dāvanu pirkšanu,  dāvanu saiņošanu, Ziemassvētku darba ballēm un bērnudārza eglītēm, bieži vien tieši paši tuvākie cilvēki ir tie, ka nedaudz aizmirstas un tiek atstāti novārtā. Steidzīga buča no rīta un aprauta telefona saruna kļūst par normu, tādēļ tieši otrā pusīte ir tā, kas Ziemassvētkos pelnījusi īpašu dāvanu.

Svarīgi, meklējot Ziemassvētku dāvanu savam mīļajam cilvēkam, to izvēlēties īpaši rūpīgi, piedomājot pie tā, kas šim cilvēkam sagādās vislielāko prieku. Ir iespējams izvēlēties dāvināt kādu ilgi kārotu priekšmetu vai lietu. Var arī dāvināt ko saimniecībā noderīgu vai izvēlēties praktisku dāvanu, kaut ko mājokļa izdaiļošanai vai dāvanu, kas izmantojama darbā. Tomēr vislabākā dāvana pārim ir iespēja pēc trakā svētku skrējiena atpūsties kopā, netraucēti izbaudot divvientulību.

Dāvināt sajūtas, piedzīvojumu un notikumus, kas veidos pozitīvas atmiņas, pašlaik ir īpaši aktuāli. Tieši laika trūkuma dēļ ir svarīgi atrast brīdi, ko romantiskā gaisotnē pavadīt kopā ar mīļoto vīru vai sievu, draugu vai draudzeni. Kopā relaksēties, gūt nebijušu pieredzi, iemācīties ko jaunu – tā būs brīnišķīga dāvana mīļotajam un arī pašam sev.

Atpūta diviem SPA kompleksā

Iegrimt siltā burbuļvannā vai džakuzi un ļauties nesteidzīgai sarunai – šo romantiku vajag izbaudīt katram pārim kaut reizi, bet vēl labāk – regulāri! Kārtīgi sasildīties pirtī vai saunā, relaksēties, peldoties baseinā un atgūt enerģiju, baudot zemūdens masāžu – šī būs lieliska dāvana tavai otrajai pusītei, ko kopā izbaudīt pēc saspringtā svētku laika. SPA piedāvājumi ir ļoti daudz un dažādi – Iespējams izvēlēties doties uz vienas dienas SPA vai SPA viesnīcu, kurā pēc procedūrām iespējams palikt pa nakti, izbaudīt izsmalcinātas vakariņas un romantisku vakaru divatā. Papildus SPA baseinu un pirts zonas apmeklējumam, dāvanā iespējams iekļaut arī masāžu pārim – tas būs īpaši relaksējošs un neaizmirstams piedzīvojums. Ir patiešām daudz SPA piedāvājumu, kas ļaus kopā atpūsties, relaksēties un stirpināt savas jūtas – atliek vien izvēlēties sev tīkamāko. 

Sportiski aktīvs piedzīvojums divatā

Tomēr laiski zvilnēt pie baseina nav vienīgā iespēja, kā pēc ikdienas darbiem atgūt enerģiju, savstarpējo saskaņu un stiprināt jūtas. Ideālā dāvana aktīvākam pārim, kam patīk baudīt adrenalīna sniegto enerģiju, būs kopīgs piedzīvojums. Nekas tā nevairo savstarpēju uzticību, kā kopā pārvarēts patīkams satraukums vai kopīgi apgūtas jaunas iemaņas. Iespēju, kā tādas gūt, ir patiešām daudz – dažādas aktivitātes uz ūdens, lidošana, traukšanās pa bobsleja trasi, izjāde ar zirgu vai izbrauciens ar kvadracikliem. Teiksiet – tas nemaz nav romantiski? Un kā vēl ir – baudīt Rīgas ainavu no putna lidojuma un braukt pa piesnigušu mežu zirga pajūgā – kas var būt vēl romantiskāk?

Divu dienu mini ceļojums

Parasti šķiet, ka ceļot ir dārgi un tas prasa daudz laika. Taču, ja liekam lietā nedaudz izdomas un plānošanas – tad tas ir pavisam viegli. Neliels ceļojums tepat pa Latviju nedēļas nogalē būs skaista dāvana mīļotajam cilvēkam. Doties romantiskā izbraucienā, apskatīt skaistākās vietas un pavadīt romantisku nakti viesnīcā – tas pārvērtīs parastu nedēļas nogali īstā mini medusmēnesī. Atliek vien izvēlēties kādu no viesnīcu īpaši sagatavotajiem piedāvājumiem. Var atrast ko piemērotu visām gaumēm un iespējām – sākot tikai no nakšņošanas un beidzot ar pilnu servisu, kas iekļauj vakariņas, brokastis, SPA un masāžu.  

Izvēloties viesnīcu, var veikt nelielu apkārtnes izpēti un sastādīt maršrutu ar skaistākajām apkārtnes vietām un aktivitātēm, ko tas piedāvā. Piemēram, var apvienot nakšņošanu ar izjādi ar zirgiem vai gardu maltīti kādā apkārtnes restorānā vai krodziņā.  

Pāra fotosesija

Ja ideja par sajūtu dāvināšanu šķiet gana pievilcīga, tomēr gribās arī ko paliekošu no kopīgā romantiskā piedzīvojuma, tad lielisks veids, kā apvienot divas dāvanas vienā, ir izvēlēties romantisku vai jautru pāra fotosesiju. Šāda dāvana būs gan lielisks kopīgs piedzīvojums, gan arī atstās paliekošas atmiņas – fotogrāfijas. Fotosesiju izvēles iespējas ir plašas – fotografēšanās studijā vai dabā, uz kādu konkrētu dekorāciju fona vai, piemēram, zirgu mugurā. Īpaši piemērotā šāda dāvana būs jaunajam pārim vai saderinātajiem, kā brīnišķīgas atmiņas no šī perioda. Ideāla dāvana jaunajiem vecākiem būs fotosesija visai ģimenei. Lielisks bonuss šādai dāvanai būs personalizēts foto albums vai iespēja fotogrāfijas pārvērst puzzlē.  

Dāvināt praktiskas lietas reizēm varbūt ir vieglākais variants, un tās viennozīmīgi tiks novērtētas un lietotas, tomēr, kad dāvana jāmeklē sev īpaši tuvam cilvēkam – vīram, sievai, draugam vai draudzenei, tad nekas nevar būt vērtīgāks par kopā pavadītiem mirkļiem. Tādēļ dāvanu karte kopīgam romantiskam, aktīvam vai jautram piedzīvojumam būs brīnišķīgs veids kā vairot abpusējas pozitīvās emocijas un mīlestību.

09/12/2016

Adventes kalendāri – pašdarinātu pārsteigumu idejas

Ziemassvētku sagaidīšana ir pats skaistākais un interesantākais laiks gadā, it īpaši ja decembris iesācies tik sniegbalts, kā šogad. Katras nedēļas svētdienā mēs aizdedzinām par vienu sveci vairāk savā adventes vainagā. Taču kā ar adventes kalendāriem –  vai tie ir daļas no Tavas ģimenes Ziemassvētku tradīcijām? Ja nē, tad mēs pastāstīsim vairāk par šo lielisko svētku […]

Lasīt tālāk

Dāvināt dāvanu karti: bezpersoniski vai gudri?

Viedokļi par to, kas ir laba dāvana atšķiras. Vienam patīk dažādi mīļi dekoratīvi sīkumi, tikmēr cits priekšroku dod tikai un vienīgi praktiskām dāvanām, kurām spēs rast pielietojumu ikdienā. Mūsdienu dzīves ritms cilvēkus mudina veikt pārdomātākus pirkumus, līdz ar to – pārdomātākas dāvanas. Taču ko dāvināt kādam, kam nekā netrūkst? Lasi un uzzini, kāpēc dāvināt dāvanu karti […]

Lasīt tālāk

5 sirsnīgas dāvanas kāzu svinībās

Jau kopš sen seniem laikiem iecienītākais kāzu rīkošanas laiks bijis vasaras vidus un septembra sākums. Dažiem svarīgu lomu spēlē laikapstākļi, citiem tie ir zīmīgi pirmās tikšanās reizes datumi, vēl kāds piesaista ezotēriku, izrēķinot labvēlīgāko datumu ar numeroloģijas palīdzību. Jebkurā gadījumā, arī Tavā rīcībā noteikti jau nonācis kāds kāzu ielūgums un plānotais datums ir teju vai aiz stūra. Ko vilkt? Kā izbrīvēt laiku darbā? Taču pats svarīgākais – ko tad īsti dāvināt jaunajam pārim?

Lasīt tālāk