visas dāvanas

10 lieliskas idejas Ziemassvētku dāvanām

Ziemassvētku dāvanas izvēlēties nekad nav vienkāršs uzdevums. Jo īpaši tad, ja “Ziemassvētku vecīša” saraksts ir garš – sanāk, mums jābūt apdāvinātājam daudziem radiem, draugiem un kolēģiem! Ko darīt?

Krist izmisumā un mēģināt paslēpties zem segas uz visu svētku laiku? Nebūt nē! Jāuzelpo (jo galvenais ir elpot), jāpaņem klēpī dators vai planšete, jāiekārtojas dīvānā pēc iespējas ērtāk (papildinājumam var paņemt siltu un pūkainu pledu), kafijas krūze pie vienas rokas, piparkūku vai mandarīnu trauciņš pie otras (noskaņas radīšanai, meklējot Ziemassvētku dāvanas), un dodamies uz visasdavanas.lv mājaslapu! Lūk, mēs jau teju esam nodrošinājušies, ka svētki būs izdevušies un dāvanu saraksts tiks izpildīts ātri un veiksmīgi! Kāpēc? Jo tieši visasdāvanas.lv iespējams atrast vislabākās, oriģinālākās, neparastākās, interesantākās, amizantākās, noderīgākās un visādi citādi vis-vis-vis labākās dāvanas Ziemassvētkos (un ne tikai, bet šoreiz ne par to). Tātad – dodamies meklējumos – 10 lieliskas idejas Ziemassvētku dāvanām!

1. Nut2 – piekariņš, pazudušo lietu meklētājs

Sākam ar nelielām dāvanām – sīkums, bet patīkami. Šāds piekariņš, ar kura palīdzību iespējams atrast pilnīgi visu – maku, atslēgas, telefonu, brilles – atkarībā no tā, pie kā tas piekarināts, var būt īsts dzīvības glābējs. Ja kāds radinieks vai draugs katru rītu pavada pusstundu meklējot pa māju atslēgas, maku vai telefonu (vai visus kopā), šādi piekariņi būs dāvana, par ko cilvēks būs mūžīgi pateicīgs! Iespējams – izvēlamies trīs komplektā uzreiz, kā Ziemassvētku dāvanu – katram priekšmetam pa vienam. Piekariņu iespējams sazvanīt un otrādāk – piekariņš dod ziņu tā īpašniekam, ka kāds no priekšmetiem, kam piekarināts piekariņš (maks, piemēram), attālinās no sava saimnieka – lieliska aizsardzība pret zagļiem! Varbūt tā nav pati dārgākā un lielākā dāvana svētkos, toties viena no noderīgākajām gan!

nut2-piekarins-pazuduso-lietu-mekletajs_3468208430

2. Aromātiskie spilventiņi

Vēl viena “sīkums, bet patīkami’ tipa dāvana. Ziemassvētku dāvanai ne vienmēr ir jābūt grandiozai – reizēm tai jābūt vienkārši mīļai, smieklīgai, pārdomātai, no sirds un … smaržīgai.

Aromātiskie spilventiņi ar dažādiem uzrakstiem – “mīļajam vīram”, “manai vienīgajai”, “veiksmei”, “labam garastāvokli”, “vislabākajam bosam” u.c. – būs laba dāvana ikvienam – sākot no mammas un beidzot ar priekšnieku. Viena iespēja, ko noteikti var izmantot – aromātiskais spilventiņš ar paša izdomātu uzrakstu – kādu vien sirds kāro – no mīļa līdz nerātnam. Bet kas lācītim vēderā? Spilventiņi pildīti ar burvīgajiem Latvijas augiem.

aromatiskais-spilventins-labaka-mamma-1_3051108091

3. Fotogrāfija uz koka

Vēlamies, lai dāvanas saņēmējs mūs atceras mūžīgi (vai arī kādu sev mīļu un īpašu mirkli)? Izvēlamies izdāvināt koka fotogrāfiju jeb fotogrāfiju uz koka. Iesūtam bildi un gaidām piecas dienas, lai tiktu pie dāvanas – tāpēc, par šo domājam laicīgi, ne divas dienas pirms svētkiem!

rotajums-ar-fotografijam-uz-koka-un-tekstu-1_3305486168

4. Cepumu formu komplekts “Latvijas zīmes”

Saimniecīte? Kāda, kurai ļoti patīk rosīties virtuvē un kuras ceptie cepumi mutē paši kūst? Kāpēc gan neiepriecināt ar jaunu gadžetiņu, kas ļaus virtuvē izpausties radošāk? Cepumu formas latviešu zīmju formā ļaus saimniecītei uz valsts svētkiem radīt īpašus garšīgos meistardarbus. Un nē – visas sievietes šādu dāvanu neuztvers kā apvainojumu – vien jāsaprot, kam drīkst dāvināt!

cepumu-formu-komplekts-latviskas-zimes-1_1138849389

5. Bikšturi

Bet ja nu dāvana jādāvina vīrietim? Vienkārši – dāvinām bikšturus! Viss vecais kļūst atkal moderns, un bikšturi nebūt nenozīmē opi – drīzāk hipsterīgi jauneklīgu tēlu. Un kāpēc gan neuzdāvināt zīmola bikšturus, kuri radīti smeļoties iedvesmu Latvijas neatkārtojamajā dabā! Dāvana var tikt uztverta gan ar veselīgu humoru, gan kā gluži praktisks modes elements.

biksturi-7_1367094705

6. Latvju zīmju sveces

Ja reiz pie latviskā, tad kāpēc gan dāvanā neizvēlēties sveci Latviju zīmju formā? Izskatās eleganti, patriotiski un būs lielisks papildinājums telpas dizainam, un daudziem šāda dāvana var šķist gluži apbrīnas vērta. Šāda svece izmantojama ne tikai ziemas tumšo vakaru apgaismošanai un sasildīšanai, bet arī kā gaumīga telpas dekorācija!

svece-latvija-7_3480171164

7. Īpašā lampa

Saka, dāvanas kas pašu gatavotas, ir vismīļākās. Nu, varbūt ne gluži pašu, bet idejas vismaz savējās. Uzdāvinām pašu izdomātu un personalizētu tējas lampu. Likt virsū var visu – attēlu, tekstu, var parakstīties un pievienot gadu un datumu, lai dāvanas saņēmējam neaizmirstas, ka tas bijāt tieši Jūs. Praktiski, oriģināli un ar savu īpašo pieskārienu – mīļa un noderīga dāvana. Svētkos jānes gaisma – lūk, viens no veidiem kā!

ipasa-lampa_500428035

8. Mājas planetārijs

Ziemassvētki visnotaļ ir gaismas un gaišuma svētki, bet kā ar zvaigznēm? Ja ārā pārāk auksts, lai ietu skatīties debesīs – nesam zvaigznes iekšā. Ideālā dāvana – modinātājpulkstenis ar termometru, kalendāru un zvaigžņu projekciju uz griestiem. Piemērota dāvana gan romantiķiem, gan bērniem, kam bail gulēt tumsā. Un, ja vēl dāvanas saņēmējs ir “pūce”, kam no rītiem grūti piecelties, – divi zaķi ar vienu dāvanu!

majas-planetarijs-2_2528062757

9. Klasiskā ķermeņa masāža

Bez uztraukuma – pašiem masāžas māksla nebūs jāapgūst! Tomēr, ja mūsu draugu lokā ir kāds, kas mūžīgi steidzas ikdienas darbos, ir saspringts, “uzvilkts”, pastāvīgā stresā – vislabākā dāvana šādam cilvēkam būt atpūta! Uzdāvinām iespēju saņemt profesionālu masāžu, kas ļaus atslābināties vismaz uz brīdi. Uzdāvināt atpūtu – patiešām lieliskāka dāvanas ideja, jo, lai gan dāvana mērāma naudā, rezultāts noteikti nē!

klasiska-kermena-masaza

10. Kērlinga spēle draugu lokā

Vai zināt, kas ir kērlings? Bet vai esat to kādreiz spēlējuši? Visticamāk, nē. Tieši tāpēc varam izvēlēties aktīvu dāvanu, kas piedāvā iegūt pavisam jaunu pieredzi. Kērlings ir komandas spēle, kurā iespējams pārbaudīt savas spējās akmens slidināšanā pa ledu un pārspēt draugus. Dāvanai ne vienmēr ir jāstāv plauktā – reizēm tām ir jābūt patīkamām atmiņām, draudzīgiem un veselīgiem smiekliem un labai draugu kompānijai, ar kuru kopā to darīt!

kerlinga-spele-draugu-loka-9_486323712

23/11/2016

Adventes kalendāri – pašdarinātu pārsteigumu idejas

Ziemassvētku sagaidīšana ir pats skaistākais un interesantākais laiks gadā, it īpaši ja decembris iesācies tik sniegbalts, kā šogad. Katras nedēļas svētdienā mēs aizdedzinām par vienu sveci vairāk savā adventes vainagā. Taču kā ar adventes kalendāriem –  vai tie ir daļas no Tavas ģimenes Ziemassvētku tradīcijām? Ja nē, tad mēs pastāstīsim vairāk par šo lielisko svētku […]

Lasīt tālāk

Dāvināt dāvanu karti: bezpersoniski vai gudri?

Viedokļi par to, kas ir laba dāvana atšķiras. Vienam patīk dažādi mīļi dekoratīvi sīkumi, tikmēr cits priekšroku dod tikai un vienīgi praktiskām dāvanām, kurām spēs rast pielietojumu ikdienā. Mūsdienu dzīves ritms cilvēkus mudina veikt pārdomātākus pirkumus, līdz ar to – pārdomātākas dāvanas. Taču ko dāvināt kādam, kam nekā netrūkst? Lasi un uzzini, kāpēc dāvināt dāvanu karti […]

Lasīt tālāk

5 sirsnīgas dāvanas kāzu svinībās

Jau kopš sen seniem laikiem iecienītākais kāzu rīkošanas laiks bijis vasaras vidus un septembra sākums. Dažiem svarīgu lomu spēlē laikapstākļi, citiem tie ir zīmīgi pirmās tikšanās reizes datumi, vēl kāds piesaista ezotēriku, izrēķinot labvēlīgāko datumu ar numeroloģijas palīdzību. Jebkurā gadījumā, arī Tavā rīcībā noteikti jau nonācis kāds kāzu ielūgums un plānotais datums ir teju vai aiz stūra. Ko vilkt? Kā izbrīvēt laiku darbā? Taču pats svarīgākais – ko tad īsti dāvināt jaunajam pārim?

Lasīt tālāk