visas dāvanas

5 veidi, kā padarīt Valentīndienu īpašāku, kā jebkad iepriekš

Valentīndiena ir laiks, kad atzīstamies savās jūtās iecerētajiem vai atgādinām, cik ļoti mīlam, sev tuviem cilvēkiem. Konfektes un ziedu pušķi ir lieliski, taču vēl tik daudz veidu, kā likt mīļotā cilvēka sirsniņai iepukstēties vēl straujāk! Lūk, 3 veidi, kā padarīt šo Valentīndienu par neaizmirstamu!

1. Pagatavo Valentīndienas saldumus pats

Visvairāk iepriecina dāvanas, kas veidotas paša rokām, ar mīlestību un centību. Arī saldumi kļūst vēl gardāki, ja tos gatavo pats. Lūk, vienkārša recepte – ogas (zemenes, kazenes, lielās avenes vai jebkuras citas) iemērc izkausētā brūnajā vai baltajā šokolādē, ja vēlies, papildini ar kokosa, šokolādes skaidiņām vai citiem gardiem dekoriem un pasniedz uz kociņa. Vienkārši, skaisti un gardi.

Visas dāvanas valentīndiena

2. Svētki visu nedēļu

Kļūsti par sava mīļotā cilvēka slepeno pielūdzēju, katru dienu atstājot mīļu vēstulīti viņam labi pamanāmā vietā. Vēstulītes saturam nav jābūt garam. Vari atgādināt, lai mīļotais cilvēks, dodoties uz darbu, apģērbjas silti, jo tev rūp viņa veselība. Pat tad, ja dzīvojat kopā, un tavam sirds draugam būs skaidrs, kurš rakstījis vēstulītes, tas aizkustinās viņu un pierādīs, ka romantika jūsu starpā virmo pilnā sparā. Turklāt, katru rītu viņš modīsies ar ziņkārību un degsmi atrast nākamo vēstulīti.

Visas dāvanas valentīndienas vēstules

3. Romantiskas vakariņas mājās

Lai izvairītos no galdiņu rezervācijas divas nedēļas pirms Valentīndienas, cilvēku jūras un ilgās ēdienu gaidīšanas restorānā, pārsteidz savu mīļoto cilvēku ar romantiskām vakariņām un gaisotni mājās. Paša gatavots ēdiens, divvientulība un sveces visapkārt noteikti radīs gaisotni, kuru restorānā neatrast. Lai padarītu vakariņas vēl īpašākas, padomā par galda dekorācijām. Piemēram, izmanto sarkanas salvetes vai galda piederumus, iegādājies vairāk kā pāris sveču, kuras izvieto uz galda vai telpā un dekorē galdu ar skaistiem ziediem. Romantiska gaisotne – garantēta!

Visas dāvanas valentīndienas vakariņas

4. Svini Valentīndienu citādi

Ja esi izlēmis, ka nevēlies Valentīndienu pavadīt ierastā gaisotnē – vakariņās restorānā vai ejot uz kino – izvēlies kādu neparastu vietu vai nodarbi, kas dienu padarīs īpašu un neaizmirstamu. Taču atceries, ka nedrīkst aizmirst par romantiku un laika pavadīšanu kopā! Piemēram, varat noorganizēt fotosesiju Valentīndienas noskaņās un jauniegūtās fotogrāfijas izmantot, lai izveidotu kopīgu fotoalbumu. Aktīvas atpūtas cienītāji var doties skaistā izjādē ar zirgiem. Pārsteidz sevi un savu mīļoto!

Visas dāvanas valentīndiena izjāde

5. Apraktais vēstījums

Radošs un oriģināls veids, kā padarīt īpašu ne tikai šo Valentīndienu, bet arī kā kādu citu – turpmākajos gados. Izveidojiet vēstuli jeb vēstījumu, kuru aprociet zemē labi zināmā vietā. Vēstījumu veidojiet abi kopā, varat pievienot mīļu fotogrāfiju vai kādu nieciņu, kas tev un tavam mīļajam cilvēkam ir nozīmīgs attiecību simbols. Veltiet viens otram mīļus vārdus, patiesus solījumus un galvenais – neaizmirstiet doties tam pakaļ pēc dažiem gadiem!

Visas Dāvanas Valentīndiena

 

 

 

 

01/02/2017
Kategorija Idejas |Tagi , ,

Adventes kalendāri – pašdarinātu pārsteigumu idejas

Ziemassvētku sagaidīšana ir pats skaistākais un interesantākais laiks gadā, it īpaši ja decembris iesācies tik sniegbalts, kā šogad. Katras nedēļas svētdienā mēs aizdedzinām par vienu sveci vairāk savā adventes vainagā. Taču kā ar adventes kalendāriem –  vai tie ir daļas no Tavas ģimenes Ziemassvētku tradīcijām? Ja nē, tad mēs pastāstīsim vairāk par šo lielisko svētku […]

Lasīt tālāk

Dāvināt dāvanu karti: bezpersoniski vai gudri?

Viedokļi par to, kas ir laba dāvana atšķiras. Vienam patīk dažādi mīļi dekoratīvi sīkumi, tikmēr cits priekšroku dod tikai un vienīgi praktiskām dāvanām, kurām spēs rast pielietojumu ikdienā. Mūsdienu dzīves ritms cilvēkus mudina veikt pārdomātākus pirkumus, līdz ar to – pārdomātākas dāvanas. Taču ko dāvināt kādam, kam nekā netrūkst? Lasi un uzzini, kāpēc dāvināt dāvanu karti […]

Lasīt tālāk

5 sirsnīgas dāvanas kāzu svinībās

Jau kopš sen seniem laikiem iecienītākais kāzu rīkošanas laiks bijis vasaras vidus un septembra sākums. Dažiem svarīgu lomu spēlē laikapstākļi, citiem tie ir zīmīgi pirmās tikšanās reizes datumi, vēl kāds piesaista ezotēriku, izrēķinot labvēlīgāko datumu ar numeroloģijas palīdzību. Jebkurā gadījumā, arī Tavā rīcībā noteikti jau nonācis kāds kāzu ielūgums un plānotais datums ir teju vai aiz stūra. Ko vilkt? Kā izbrīvēt laiku darbā? Taču pats svarīgākais – ko tad īsti dāvināt jaunajam pārim?

Lasīt tālāk