shutterstock_165699515

Dāvanas, kuras iesaka dāvināt Valentīndienā

14. februāris ir visā pasaulē zināms un plaši atzīmēts datums. Tā ir visu mīlētāju diena, kurā tradicionāli pieņemts apsveikt savu mīļoto cilvēku, dāvājot uzmanību, rūpes un dažādas dāvanas. Sarkanas sirsniņas, plīša lācīši, greznas konfekšu kastes, protams, arī ilgi gaidītais Titānika maratons – tās ir tikai dažas no lietām, kas varētu raksturot Valentīndienu.

Jāsaka gan, ka bez Titānika ir vēl ļoti daudz citu bezgala romantisku un pārdomu raisošu filmu un viena no tādām ir „Gaišo atmiņu mūžīgais starojums” (Eternal Sunshine of the Spotless mind), kurā tiek apspēlēts dažādu mazu mirkļu un atmiņu nozīmīgums attiecībās. Filmas galvenie varoņi Džoels (Džims Kerijs) un Klementīne (Keita Vinsleta) pēc asa strīda nolemj veikt medicīnisku procedūru, kas ļauj viens otru izdzēst no savām atmiņām. Procedūras laikā viņi atminās dažādus kopā pavadītos mirkļus, sarunas, dāvanas un piedzīvojumus, kas liek varoņiem no jauna viens otrā iemīlēties un saprast, ka abi pieļāvuši neatgriezenisku kļūdu.

eternal-sunshine-of-the-spotless-mind

Mīļi sīkumi, paštaisītas kartiņas, šokolādes, ziedi un gluži vienkārši labi pavadīts laiks kopā – jebkurš pozitīvu emociju raisošs mirklis var palikt atmiņā uz mūžu. Arī mēs nolēmām piedāvāt dažas lieliskas idejas, kas varētu palīdzēt iepriecināt mīļoto Valentīndienā un sagādāt neaizmirstamus un romantiskus mirkļus.

Dodieties elpu aizraujošā randiņā Wolftrike Drifta hallē, kur kopīgi varēsiet piedzīvot ātrumu un adrenalīna garšu, braukājot ar drifta tricikliem. Tā būs interesanta un oriģināla randiņa ideja, kuru pilnīgi noteikti atminēsieties vēl ilgi.

1010

Ja prātā tomēr nedaudz mierīgāka kopā būšana un atpūta, tad piedāvājam apmeklēt  SPA pirts kompleksu Siguldā, kur kopīgi varēsiet baudīt turku un tvaika – aroma pirtis, silto un auksto baseinu ar masāžas iekārtām, kontrastbaseinu kāju labsajūtai un āra silto SPA baseinu zem klajas debess.

113861799

Tāpat arī varat kopīgi doties uz pāru spa masāžas rituālu, kur kopā atbrīvosieties no liekās spriedzes, stresa un piedzīvosiet labsajūtas pilnas 90 minūtes, pēc kurām mājup dosieties jau pavisam citā noskaņojumā.

spa-rituals-duo-parim_2242388120

Atmiņas veido ne tikai dažādi piedzīvojumi un romantiski kopā pavadīti mirkļi, bet arī mazi sīkumi un dāvanas no mīļotā. Dažreiz atliek vien paskatīties uz kādu lietu, lai atminētos par tās dāvinātāju, tāpēc piedāvājam aplūkot dekoratīvos koka rotājumus, kas ne tikai izdaiļos istabu, bet arī kalpos kā ļoti mīļa un sirsnīga dāvana, vai pat atzīšanās savās jūtās.

koka-rotajums-valentindiena-tu-nozagi-manu-sirdi_634566930

Personalizētas dāvanas būs labākais veids, kā paust savas jūtas un domas tā, lai otrs tās saprastu pat bez skaļi pateiktiem vārdiem. Šāda dāvana var tikt veidota no Jums īpašām frāzēm, datumiem, mīļākajām kopbildēm, kāda īpaša citāta vai dzejoļa rindām. Jebkas, kas Jums abiem ir īpašs un nozīmīgs var tikt iestrādāts dažādās mūsu piedāvātajās precēs, piemēram,  tā var būt skaista krūzīte ar paša izvēlēto attēlu , vai tik pat labi atslēgu piekariņš ar gravējumu, kuru otrs vienmēr nēsātu sev līdzi.

davanas

Kur gan bez Valentīndienas lācīša, uz kura iespējams uzdrukāt sev vēlamo vārdu. Klāt vien atliek iegādāties šokolādi, puķes un šampanieti, lai klasiskais Valentīndienas komplekts būtu gatavs un mīļotā iepriecināta.

Dāviniet un ieprieciniet savus mīļotos cilvēkus! Padariet šo dienu īpašu un atmiņā paliekošu laikmetā, kad viss tik strauji mainās un tik pat kā nekam vairs neatliek laika. Ir taču jauki dažreiz piebremzēt, apstāties, paskatīties uz otru un nodomāt: “Kā es tevi mīlu, ja vien tu zinātu! Atceries to, nekad neaizmirsti!”

Adventes kalendāri – pašdarinātu pārsteigumu idejas

Ziemassvētku sagaidīšana ir pats skaistākais un interesantākais laiks gadā, it īpaši ja decembris iesācies tik sniegbalts, kā šogad. Katras nedēļas svētdienā mēs aizdedzinām par vienu sveci vairāk savā adventes vainagā. Taču kā ar adventes kalendāriem –  vai tie ir daļas no Tavas ģimenes Ziemassvētku tradīcijām? Ja nē, tad mēs pastāstīsim vairāk par šo lielisko svētku […]

Lasīt tālāk

Dāvināt dāvanu karti: bezpersoniski vai gudri?

Viedokļi par to, kas ir laba dāvana atšķiras. Vienam patīk dažādi mīļi dekoratīvi sīkumi, tikmēr cits priekšroku dod tikai un vienīgi praktiskām dāvanām, kurām spēs rast pielietojumu ikdienā. Mūsdienu dzīves ritms cilvēkus mudina veikt pārdomātākus pirkumus, līdz ar to – pārdomātākas dāvanas. Taču ko dāvināt kādam, kam nekā netrūkst? Lasi un uzzini, kāpēc dāvināt dāvanu karti […]

Lasīt tālāk

5 sirsnīgas dāvanas kāzu svinībās

Jau kopš sen seniem laikiem iecienītākais kāzu rīkošanas laiks bijis vasaras vidus un septembra sākums. Dažiem svarīgu lomu spēlē laikapstākļi, citiem tie ir zīmīgi pirmās tikšanās reizes datumi, vēl kāds piesaista ezotēriku, izrēķinot labvēlīgāko datumu ar numeroloģijas palīdzību. Jebkurā gadījumā, arī Tavā rīcībā noteikti jau nonācis kāds kāzu ielūgums un plānotais datums ir teju vai aiz stūra. Ko vilkt? Kā izbrīvēt laiku darbā? Taču pats svarīgākais – ko tad īsti dāvināt jaunajam pārim?

Lasīt tālāk