Visasdavanas māmiņdiena

Fantastiskas idejas, kā svētkos palutināt mammu

Tuvojas Māmiņdiena – vieni no gada sirsnīgākajiem svētkiem. Laipni vārdi, bučas un ziedu klēpji ir mazākais, kā varam pateikties mammai par viņas rūpēm un beznosacījumu mīlestību.

Un tomēr – saņemt dāvanas vienmēr ir patīkami, it sevišķi, ja tās tiek pasniegtas no sirds. Ja arī Tu šajos svētkos savai mammai vēlies sagādāt fantastisku pārsteigumu, ieskaties dažās lieliskās dāvanu idejās.

Māmiņdienas T-krekls

Asprātīgs un praktisks pārsteigums svētkos – krekliņš ar zīmīgu uzrakstu, piemēram, “Keep Calm I am the Mom’’ vai “Ir tikai viens supervaronis – mamma”.  Dāvana piemērota ikvienai mammai, kura nebaidās atšķirties un ir lepna būt mamma. Piedāvājumā dažādas T- kreklu krāsas un dizaini – izvēlies to, kas mammai piestāvēs vislabāk. Piedāvājums šeit.

Personalizēta dārgumu lādīte

Laba dāvana mammai var būt arī personalizēta dārgumu lādīte, kurā var glabāt gan rotaslietas, gan rokdarbus, gan dažādas piemiņas lietas. Kastīti iespējams izgatavot dažādos izmēros – viss atkarīgs no vēlmēm un gaumes. Turklāt to var noformēt ar tekstu pēc Tavas izvēles.

Ietērp vārdos savu mīlestību un pateicību vai vienkārši nodod kādu zīmīgu vēstījumu, kas Tavu mammu priecēs vēl ilgus gadus. Iegādāties dāvanu vari šeit!

Aromātisks spilventiņš

Izšūts, ar aromātiskiem Latvijas pļavu un mežu augiem pildīts spilventiņš var kļūt par gaumīgu mīlestības apliecinājumu. Pildījuma sastāvā dažādās kombinācijās ir tādi augi kā, piemēram, vīgrieze, piparmētra, āboliņš, kumelīte, raudene, bērzu un lazdu lapas. Tie ne tikai uzbur atmiņas par ziedošu pļavu, bet arī sniedz lielisku aromterapijas seansu – palīdz mazināt stresu, nomierina un ļauj atgūt spēkus.

Spilventiņu var pasūtīt ar dažādiem uzrakstiem – izvēlies kādu no piedāvātajiem variantiem vai ļaujies fantāzijai un saistošu tekstu izdomā pats. To vari izdarīt šeit!

Krūze ar uzrakstu

Gaumīga krūze ar oriģinālu uzrakstu – skaista un noderīga dāvana mammai. Piedāvājumā vairāki krūzīšu dizaini un krāsas. Rīta kafija vai tēja no šādas krūzes būs īpaši garšīga.

Lieliska ideja ir uzdāvināt keramisko krūzi – tāfeli, uz kuras vēlamo tekstu vari uzrakstīt pats, turklāt, katru dienu no jauna. Pasniedzot krūzīti, ļaujies fantāzijai un atstāj uz tās mīļu zīmīti vai atgādinājumu. Savukārt dāvanas saņēmējam tā būs iespēja izpaust savu radošumu ik dienas. Iegādāties to vari šeit!

Koka svečturis

Ikvienu mammu noteikti iepriecinās elegants koka svečturis, kas mājās ienesīs īpašu gaisotni un lieliski iederēsies ikvienā interjerā. Svečturis izgatavots no bērza, un tajā izstrādātais padziļinājums nodrošina sveces drošu lietošanu. Iegādāties koka svečturi vari šeit!

Skaistumkopšanas procedūra

Ja vēlies mammu īpaši palutināt, uzdāvini viņai kādu skaistumkopšanas procedūru, piemēram, sejas masāžu. Izvēlei vairāki procedūru varianti, piemēram, Deep Cleansing  sejas masāža, kas dziļi attīrīs ādu, padarot to gludāku un mirdzošāku vai modelējošā sejas masāža, kas paātrina vielmaiņas procesus ādā un stiprina sejas muskuļus. Tāpat var izvēlēties arī kādu no ķermeņa masāžas piedāvājumiem – klasisko, relaksējošo vai aroma masāžu.

Arvien populārāki kļūst arī dažādi SPA rituāli. Rožu ziedlapiņu SPA, aromātiskais SPA rituāls vai kārdinošā šokolādes SPA kūre – uzdāvini mammai īpaši izsmalcinātu atpūtu. Viņa taču ir to pelnījusi, vai ne? Piedāvājumu apskati šeit!

Dzintara eko – manikīrs ar lakošanu

Vēl viena dāvana, kas iepriecinās ikvienu sievieti, ir  manikīrs ar atjaunojošiem dzintara produktiem – dzintara putekļu skrubi un barojošu dzintara masku. Noslēgumā arī nagu lakošana dabīgā tonī. Pēc procedūras roku āda būs mitrināta un dziļi pabarota, nagi – sakopti un skaisti. Uzdāvini mammai šo prieku! Iegādāties vari šeit!

Garra Rufa zivtiņu SPA pedikīrs

Zivtiņu pedikīrs ir mazliet neparasts, tomēr patīkams un efektīvs veids, kā parūpēties par savu kāju labsajūtu. Šī procedūra ir kas vairāk par parastu pedikīru – tas ir īsts piedzīvojums. Mazās zivtiņas veic svarīgu darbu – ātri un viegli atbrīvo kājas no atmirušajām šūnām un ļauj baudīt neticamu viegluma sajūtu pēc tam. Ja vēlies uzdāvināt šādas sajūtas savai mammai, iegādājies dāvanu šeit!

Hobiju kursu dāvanu karte

Nodošanās hobijam ir lielisks brīvā laika pavadīšanas veids, kas sniedz pozitīvas emocijas. Ja Tavai mammai ir kāda aizraušanās vai vēlme iemācīties kaut ko jaunu, uzdāvini viņai sapņa piepildījumu – hobiju kursu apmeklējumu. Tā būs laba iespēja veltīt laiku sev un savām interesēm – vai tā būtu auskaru izgatavošana, žabo šūšana, vai ziepju gatavošana. Iegādāties vari šeit!

Garda maltīte restorānā

Labs veids, kā iepriecināt mammu, ir uzaicināt viņu uz restorānu. Izvēlies kaut ko no daudzveidīgā piedāvājuma – piemēram, maltīti “Restorāns77”. Vairāk šeit.

Rotaslietas

Pērles un dārgakmeņi ir vislabākie sievietes draugi. Iepriecini mammu ar skaistu un gaumīgu rotaslietu – pērļu rokassprādzi vai Swarovski auskariem. Izvēlei dažādu krāsu un dizainu risinājumi visām gaumēm un dažādiem dzīves gadījumiem. Piedāvājumu skaties šeit!

Kanvas

Uzdāvini mammai skaistu interjera papildinājumu – stilīgu un košu kanvu. Tās pieejamas dažādos izmēros un variantos – uz tām var attēlot dažādas bildes un krāsu salikumus, tādā veidā iegūstot  personalizētu dizaina elementu, kas lieliski iederēsies tieši konkrētajā interjerā. Kanvas un citas foto dāvanas apskati šeit!

Vinston vannas istabas komplekts

Lutinošs pārsteigums ikvienai sievietei – gaumīgs dāvanu komplekts, kurā ietilpst dušas želeja, vannas sāls, ziepes un vannas bumbas. Dāvana iesaiņota dabīgā kokvilnas maisiņā un ievietota gaumīgā kastītē, uz kuras var uzdrukāt logo, dāvanu padarot vēl personiskāku. Iegādāties iespējams šeit.

Caps! šokolādes kolekcija

Ja Tava mamma ir saldummīle, viņa noteikti priecāsies par īstu garšas baudījumu – izsmalcināto šokolādes kolekciju, kas top no Latvijā augušu ogu un augļu sukādēm. Saldumi ir pilnīgi dabiski – tiem netiek pievienoti garšas pastiprinātāji un citas mākslīgas piedevas. Izvēlei gan gaišā, gan tumšā šokolādes kolekcija. Dāvini to, kas mammai patiks vislabāk. Iegādāties gardumu vari šeit.

Iepriecini mammu māmiņdienā, dzimšanas dienā un citās svētku reizēs vai vienkārši tāpat – bez īpaša iemesla. Galu galā – dāvana mammai ir lielisks veids, kā parādīt mīlestību un pateikt paldies. Ieskaties piedāvājumos un sagādā mammai fantastisku pārsteigumu!

Ja tomēr svētkos vēlies pagatavot ko pašu rokām, iesakām izlasīt arī rakstu “5 oriģinālas un pašdarinātas dāvanas”.

20/04/2017

Adventes kalendāri – pašdarinātu pārsteigumu idejas

Ziemassvētku sagaidīšana ir pats skaistākais un interesantākais laiks gadā, it īpaši ja decembris iesācies tik sniegbalts, kā šogad. Katras nedēļas svētdienā mēs aizdedzinām par vienu sveci vairāk savā adventes vainagā. Taču kā ar adventes kalendāriem –  vai tie ir daļas no Tavas ģimenes Ziemassvētku tradīcijām? Ja nē, tad mēs pastāstīsim vairāk par šo lielisko svētku […]

Lasīt tālāk

Dāvināt dāvanu karti: bezpersoniski vai gudri?

Viedokļi par to, kas ir laba dāvana atšķiras. Vienam patīk dažādi mīļi dekoratīvi sīkumi, tikmēr cits priekšroku dod tikai un vienīgi praktiskām dāvanām, kurām spēs rast pielietojumu ikdienā. Mūsdienu dzīves ritms cilvēkus mudina veikt pārdomātākus pirkumus, līdz ar to – pārdomātākas dāvanas. Taču ko dāvināt kādam, kam nekā netrūkst? Lasi un uzzini, kāpēc dāvināt dāvanu karti […]

Lasīt tālāk

5 sirsnīgas dāvanas kāzu svinībās

Jau kopš sen seniem laikiem iecienītākais kāzu rīkošanas laiks bijis vasaras vidus un septembra sākums. Dažiem svarīgu lomu spēlē laikapstākļi, citiem tie ir zīmīgi pirmās tikšanās reizes datumi, vēl kāds piesaista ezotēriku, izrēķinot labvēlīgāko datumu ar numeroloģijas palīdzību. Jebkurā gadījumā, arī Tavā rīcībā noteikti jau nonācis kāds kāzu ielūgums un plānotais datums ir teju vai aiz stūra. Ko vilkt? Kā izbrīvēt laiku darbā? Taču pats svarīgākais – ko tad īsti dāvināt jaunajam pārim?

Lasīt tālāk