ideala davana

Kā atrast ideālu dāvanu Ziemassvētkos?

Neticami skaists un brīnumu pilns laiks – Ziemassvētku laiks, taču tā ir tikai šo svētku viena puse. Bieži vien otra ir steigas un satraukumu pilna, un tā nereti ietver arī dāvanu meklēšanas drudzi. Kā neapjukt un atrast patiesi lieliskas dāvanas saviem tuviniekiem, draugiem un kolēģiem? Mēs esam atklājuši dažus trikus, kas padarīs dāvanu meklēšanu daudz patīkamāku un garantēs lieliskas dāvanas atrašanu!

Neticami skaists un brīnumu pilns laiks – Ziemassvētku laiks, taču tā ir tikai šo svētku viena puse. Bieži vien otra ir steigas un satraukumu pilna, un tā nereti ietver arī dāvanu meklēšanas drudzi. Kā neapjukt un atrast patiesi lieliskas dāvanas saviem tuviniekiem, draugiem un kolēģiem? Tu, protams, vari jautāt viņiem, ko viņi vēlētos saņemt svētkos. Ja uz šo jautājumu saņem viennozīmīgu atbildi, vari iet un iegādāties šo dāvanu, taču dāvana zaudē pārsteiguma prieku. Mēs esam atklājuši dažus trikus, kas padarīs dāvanu meklēšanu daudz patīkamāku un garantēs lieliskas dāvanas atrašanu:

1. Meklē dāvanu draugam, brālim vai mammai? Sastādi sarakstu ar lietām, kas viņu interesē un kas viņu raksturo. Velti vismaz divas pilnas minūtes, lai sarakstītu uz lapas visas lietas, kas Tev ienāk prātā, pat šķietami vismuļķīgākās. Kad saraksts ir pabeigts, pārskati to un padomā, ko ar to saistītu Tu varētu uzdāvināt. Personiska dāvana garantēta!

2. Dāvini jaunu pieredzi. Viņš ir īsts garšu baudītājs? Vīna degustācija būs tieši laikā. Varbūt viņas kaislība ir fotografēšana? Fototūrisma pārgājiens neatstās vienaldzīgu. Ar jauniem piedzīvojumiem vienmēr trāpīsi mērķī!

3. Paseko līdzi viņa aktivitātēm sociālajos medijos. Kādiem zīmoliem viņš seko? Varbūt nesen piedalījies kādā konkursā? Varbūt dalījies ar kāda zīmola jaunajiem produktiem? Tās ir vistiešākās norādes uz vēlamajām dāvanām.

4. Personalizē. Atceries kādu kopīgu joku vai atgadījumu? Iegādājies kaut ko, ko sasaistīt ar pieredzēto. Uzglezno, uzraksti stāstu vai pat iedziedi dziesmu. Dāvanas ar personisku ieguldījumu vienmēr iepriecina. Ja nejūti spēcīgu radošo noskaņojumu, vari pasūtīt, lai dāvanu izgatavo profesionāļi. Piemēram, kanvas pulkstenis ar fotogrāfiju būs īpaša dāvana kādam, kuram vienmēr svarīgi paspēt.

5. Uzdod sev jautājumu – ko šim cilvēkam tiešām vajag? Arī tad, ja šķiet, ka viņam neko nevajag, paskaties uz šo jautājumu plašāk. Piemēram, kā trūkst veiksmīgam uzņēmējam? Laika! Ir virkne dažādu rīku, kas ļauj to pavadīt efektīvāk. Varbūt viņam nepieciešama kārtīga atpūta? Atpūta SPA būs kā svētība.

Lai ko arī Tu izlemtu, meklējot dāvanu, domā par šo cilvēku. Dāvanas vērtību rada tieši personiskā attieksme. Un, tici vai ne, bet tā sagādāsi sev patiesu dāvanu meklēšanas un dāvināšanas prieku! Mierīgu un skaistu šo svētku laiku!

15/12/2015
Kategorija Dāvana, Padomi |Tagi ,

Adventes kalendāri – pašdarinātu pārsteigumu idejas

Ziemassvētku sagaidīšana ir pats skaistākais un interesantākais laiks gadā, it īpaši ja decembris iesācies tik sniegbalts, kā šogad. Katras nedēļas svētdienā mēs aizdedzinām par vienu sveci vairāk savā adventes vainagā. Taču kā ar adventes kalendāriem –  vai tie ir daļas no Tavas ģimenes Ziemassvētku tradīcijām? Ja nē, tad mēs pastāstīsim vairāk par šo lielisko svētku […]

Lasīt tālāk

Dāvināt dāvanu karti: bezpersoniski vai gudri?

Viedokļi par to, kas ir laba dāvana atšķiras. Vienam patīk dažādi mīļi dekoratīvi sīkumi, tikmēr cits priekšroku dod tikai un vienīgi praktiskām dāvanām, kurām spēs rast pielietojumu ikdienā. Mūsdienu dzīves ritms cilvēkus mudina veikt pārdomātākus pirkumus, līdz ar to – pārdomātākas dāvanas. Taču ko dāvināt kādam, kam nekā netrūkst? Lasi un uzzini, kāpēc dāvināt dāvanu karti […]

Lasīt tālāk

5 sirsnīgas dāvanas kāzu svinībās

Jau kopš sen seniem laikiem iecienītākais kāzu rīkošanas laiks bijis vasaras vidus un septembra sākums. Dažiem svarīgu lomu spēlē laikapstākļi, citiem tie ir zīmīgi pirmās tikšanās reizes datumi, vēl kāds piesaista ezotēriku, izrēķinot labvēlīgāko datumu ar numeroloģijas palīdzību. Jebkurā gadījumā, arī Tavā rīcībā noteikti jau nonācis kāds kāzu ielūgums un plānotais datums ir teju vai aiz stūra. Ko vilkt? Kā izbrīvēt laiku darbā? Taču pats svarīgākais – ko tad īsti dāvināt jaunajam pārim?

Lasīt tālāk