Nepieciešams sevi mīlēt un palutināt

Sevi ir nepieciešams mīlēt un palutināt

Par sevi aizmirstam visbiežāk. Ir darbs, ikdiena, pienākumi, steiga, sava deva stresa un uztraukumu, un tas viss krietni vien spēj ietekmēt kā mūsu veselību un noskaņojumu, tā skaistumu un pašsajūtu.

Arvien atliekam savu atpūtu, domājot, ka gan jau atvaļinājumā, gan jau nedēļas nogalē, gan jau nākamajā mēnesī un tā tālāk. Tomēr šādi domāt un rīkoties nevajadzētu. Sevi ir jāmīl un tieši tāpēc – jāpalutina un jāparūpējas par savu atpūtu un labsajūtu. Ne vienmēr sanāk pilnvērtīgi un kārtīgi atpūsties mājās, jo pienākumi, mājas solis, darbi, bērni, vīrs un vēl simts citu darbiņu, kas jāpaveic. Tieši tādēļ laiku pa laikam vajag uzspiest uz “STOP” pogas, palūkoties internetā un uzdāvināt sev SPA atpūtu – tas ir lielisks veids, kā relaksēties, pilnvērtīgi atpūsties vismaz uz vienu dienu, ja ne visu nedēļas nogali, kā arī palutināt sevi, savu ķermeni, garu un veselību ar dažādām patīkamām procedūrām. Un šajā ziņā ietaupīt vai satraukties, ka nevaram atļauties šādu “greznību”, noteikti nevajadzētu – ikviens no mums ir pelnījis vismaz nelielu, bet pilnvērtīgu atpūtu un sevis palutināšanas dienu. Tāpēc kaut vai visu mēnesi cenšamies atlikt pāris eiro katru dienu, lai izbaudītu vienu dienu mēneša beigās SPA atpūtā. Tas būs tā vērts!

Negaidām pavasari – rīkojamies tagad!

Internetā pieejami dažādi piedāvājumi – SPA viesnīcas, gan SPA Rīgā, gan ārpus galvaspilsētas, SPA Latvijā, kas galvaspilsētas iedzīvotājiem pat varētu būt veselīgāk – diena vai nedēļas nogale ārpus pilsētas kņadas, nedaudz dabā un pilnvērtīgā atpūtā. Ja vasarā vēl varam paši pacensties un sarūpēt sev kādu veselības un atpūtas kūri – laukos, svaigā gaisā, ar svaigu, tikko no dārza iegūtu uzturu, tad ziemā, drēgnajā, aukstajā un pelēcīgajā laikā šādu relaksāciju gūt ir daudz grūtāk. Un nevajag gaidīt pavasari un vasaru, kad atkal varēsim baudīt saulītes siltumu un paši savu radīto reklasāciju. Izvēlamies SPA. Tiem, kam šāda pieredze būs pirmo reizi, itin viegli ir iespējams kļūt nedaudz “atkarīgiem” no lutināšanas procedūrām. Domājot, ka SPA piedāvājumi izmaksā dārgi, kļūdāmies – iespējams atrast patiešām izdevīgus un ekonomiskus piedāvājumus, kas ļaus sevi palutināt un nodoties patīkamai atpūtai. Masāžas, dažādas skaistuma procedūras, pirts rituāli, šokolādes SPA, aromterapija, meditācijas SPA vai antistresa programma – šīs ir tikai neliela daļa no tām, ko varam izvēlēties. Un īpašais rituāls, katru dienu atvēlēt un “cūciņā”, kā savulaik bērnībā, ievietot pāris eiro, tikai tuvinās mūs ilgi gaidītam mērķim. Sevis palutināšanai un atpūtai nekad nevajadzētu žēlot līdzekļus, apzinoties, ka ar ikdienas darbu esam to nopelnījuši!

SPA ārpus galvaspilsētas

Nedēļas nogales SPA laukos, ārpus Rīgas, var būt nedaudz dārgāks prieks, tomēr vismaz reizi gadā sevi ar šādu atpūtu vajadzētu palutināt. Turklāt, varam to pārvērst arī par romantisku nedēļas nogali, kur relaksēties un atpūsties dodamies ar savu otru pusīti. SPA procedūras var izbaudīt gan sievietes, gan arī vīrieši. Arī īstiem vīriem laiku pa laikam nepieciešams sevi palutināt, atpūsties un atgūt spēkus jaunam darba cēlienam. Dabas līdzekļiem, kas bieži vien tiek izmantoti dažādās SPA procedūrās, piemīt dziedinošs spēks. Daļa procedūru ir pielāgotas tieši tā, lai būtu paredzētas kungiem. Tomēr kārtīga, veselīga un gādīga masāža ir patīkama ikvienam, lai no tās neatteiktos arī skarbākie vīri! Ikvienam ir nepieciešamība palutināt gan prātu, gan garu, gan arī ķermeni. Piedāvājumu patiešām ir ļoti daudz, lai katrs spētu atrast sev tīkamāko, atbilstošāko un arī cenas ziņā draudzīgāko SPA procedūru vai procedūru komplektu, ļaujoties atpūtas un relaksācijas priekiem.

Uzdāvinām iespēju sevi palutināt

Ja sevi palutināt vienmēr ir patīkami, šādu iespēju varam pārvērst arī lieliskā dāvanā, par kuru būs priecīgs teju ikviens. Tā vietā, lai šajos Ziemassvētkos dāvinātu grāmatu, vāzi vai kādu citu izvēlētu priekšmetu, palūkojamies uz SPA dāvanu kartēm, izvēloties un uzdāvinot iespēju palutināt sevi, relaksēties un atpūsties vismaz uz pāris stundām vai visu nedēļas nogali. Šajā laikmetā, kad steiga un stress virmo mums apkārt, atpūta ir vērtīgākā dāvana, ko iespējams iedomāties. Šādu dāvanu varam vēlēties arī paši – nekautrējamies to pateikt! Laiku pa laikam gadās dzirdēt jautājumu – un ko Tu vēlies saņemt svētkos? Noteikti nekautrējamies pastāstīt, ka labprāt saņemtu iespēju atpūsties – masāžu, SPA dienu, kur iespējams sevi palutināt. Gan mums pašiem būs prieks un ieguvums, gan dāvanas dāvinātājam būs iespēja izvēlēties un uzdāvināt dāvanu, kas sagādās patiesu prieku!

Galvenais skaistuma un iekšējās gaismas noslēpums ir laba pašsajūta, pašpārliecinātība un lieliska atpūta, ko varam iegūt ļaujoties nelieliem lutināšanas priekiem. Ikvienam jācenšas sevi mīlēt, nepārpūlēt un censties pilnvērtīgi atpūsties. Tad, kad esam nolēmuši sevi palutināt tā pa īstam – atpūšoties uz visu nedēļas nogali, kopā ar sev mīļu cilvēku, varam izvēlēties arī kādu no SPA viesnīcām Latvijā, kur pieejamas neskaitāmi daudz dažādas procedūras un SPA piedāvājumu iespējas – atliek vien izvēlēties. Reizēm tikšana prom no ikdienas kņadas un nedēļas nogale tikai sev, ir tieši tas, kas vajadzīgs, lai paraudzītos uz ikdienu un darbiem nedaudz savādāku skatījumu – atpūtušos un priekpilnu! Ļaujamies sajūtām un vēlmei sevi lutināt nedaudz vairāk, nedaudz biežāk!

19/12/2016
Kategorija Dāvana sev, Padomi, SPA |Tagi

Adventes kalendāri – pašdarinātu pārsteigumu idejas

Ziemassvētku sagaidīšana ir pats skaistākais un interesantākais laiks gadā, it īpaši ja decembris iesācies tik sniegbalts, kā šogad. Katras nedēļas svētdienā mēs aizdedzinām par vienu sveci vairāk savā adventes vainagā. Taču kā ar adventes kalendāriem –  vai tie ir daļas no Tavas ģimenes Ziemassvētku tradīcijām? Ja nē, tad mēs pastāstīsim vairāk par šo lielisko svētku […]

Lasīt tālāk

Dāvināt dāvanu karti: bezpersoniski vai gudri?

Viedokļi par to, kas ir laba dāvana atšķiras. Vienam patīk dažādi mīļi dekoratīvi sīkumi, tikmēr cits priekšroku dod tikai un vienīgi praktiskām dāvanām, kurām spēs rast pielietojumu ikdienā. Mūsdienu dzīves ritms cilvēkus mudina veikt pārdomātākus pirkumus, līdz ar to – pārdomātākas dāvanas. Taču ko dāvināt kādam, kam nekā netrūkst? Lasi un uzzini, kāpēc dāvināt dāvanu karti […]

Lasīt tālāk

5 sirsnīgas dāvanas kāzu svinībās

Jau kopš sen seniem laikiem iecienītākais kāzu rīkošanas laiks bijis vasaras vidus un septembra sākums. Dažiem svarīgu lomu spēlē laikapstākļi, citiem tie ir zīmīgi pirmās tikšanās reizes datumi, vēl kāds piesaista ezotēriku, izrēķinot labvēlīgāko datumu ar numeroloģijas palīdzību. Jebkurā gadījumā, arī Tavā rīcībā noteikti jau nonācis kāds kāzu ielūgums un plānotais datums ir teju vai aiz stūra. Ko vilkt? Kā izbrīvēt laiku darbā? Taču pats svarīgākais – ko tad īsti dāvināt jaunajam pārim?

Lasīt tālāk