aktīvās atpūtas piedāvājumi

10 aktīvās atpūtas piedāvājumi no dāvanu veikala Visasdavanas.lv

Pilnvērtīga atpūta ir ļoti svarīga mūsu dzīves sastāvdaļa. Tā nepieciešama, lai atgūtu spēkus pēc nogurdinoša darbu maratona, izrautos no ikdienas rutīnas un gūtu iedvesmu jauniem sasniegumiem.

Veidi, kā cilvēki pavada savu brīvo laiku ir tik dažādi, cik viņi paši – kādam tuva mierīga atpūta mājās vai piemājas dārzā, citam lielāku prieku sniedz atpūta un mešanās arvien jaunos piedzīvojumos. Lai kādas būtu Jūsu un gaviļnieka vēlmes, lieliskas idejas atpūtai atradīsiet Visasdavanas.lv virtuālajos plauktos.

Aktīvās atpūtas cienītāji aicināti ieskatīties mūsu piedāvājumā, lai atrastu idejas lieliskām brīvdienām draugu vai ģimenes lokā!

Lidojums ar paraplānu

Lieliska izklaides iespēja ikvienam, kurš vēlas paraudzīties uz zemi no putnu lidojuma ir lidojums ar paraplānu! Piedāvājumā gan lidojums tandēmā ar instruktoru, gan elpu aizraujošs piedzīvojums kopā ar bērniem, kā arī lidojuma apmācības. Iepazīstieties ar piedāvājumu aprakstiem un izvēlieties sev tīkamāko.

Lidojums ar deltaplānu

Vēl viens variants lidot gribētājiem – lidojums ar deltaplānu. Tā ir iespēja piedzīvot ko aizraujošu un neaizmirstamu – pozitīvu satraukumu, asas izjūtas un brīnišķīgus skatus. Lidojums notiek kopā ar pieredzējušu instruktoru. Turklāt redzēto iespējams iemūžināt kvalitatīvā video vai fotogrāfijās.

Izvēlei vairāki piedāvājumi, piemēram, lidojums ar deltaplānu virs Rīgas vai lidojums Spilves lidlaukā.

Brauciens ar kvadraciklu

Izvēdināt galvu pēc saspringta darba cēliena palīdzēs brauciens ar kvadraciklu. Turklāt šī izklaide piemērota gan mazākām, gan lielākām draugu kompānijām. Tā var būt arī kā lieliska alternatīva vecpuišu ballītei vai dzimšanas dienas svinībām.

Brauciens ar kvadraciklu pa meža stigām ļaus pārbaudīt meistarību un izveicību, turklāt piemērots arī tiem, kuri nekad nav sēdējuši pie kvadracikla stūres, jo braucienu pavadīs pieredzējis instruktors.

Izklaidi lieliski apvienot var arī ar romantisku pikniku. Izvēloties braucienu divām personām Ādažos, azartisko piedzīvojumu varēsiet noslēgt ar nesteidzīgu pikniku pie Atara ezera.

Izjādes ar zirgiem

Ja esat zirgu mīļotājs, nelaidiet garām iespēju doties izjādē. Tās piedāvā vairākas zirgu audzētavas un lauku saimniecības, tātad iespējams izvēlēties, kuru no tām apciemot. Piemēram, Zemnieku saimniecība ‘’Jaunzemi’’ piedāvā ne vien izjādes ar zirgiem, bet ļauj iepazīties arī ar citiem saimniecības iemītniekiem – govīm, trušiem, vistām un zosīm.

Par romantisku piedzīvojumu pārim var kļūt izjāde ar zirgiem un fotosesija. Tā ir iespēja baudīt dabu un vienam otra sabiedrību, skaistos mirkļus iemūžinot fotogrāfijās, kas ļaus kavēties atmiņās vēl ilgi pēc šī notikuma.

Klinšu kāpšana

Klinšu kāpšanas veids boulderings ir atraktīvs un aktīvs piedzīvojums. Ņemot vērā, ka klinšu kāpšana notiek bez drošinātājiem, pirmajā reizē būs pieejama trenera uzraudzība. Trase būvēta tā, lai savus spēkus varētu izmēģināt gan iesācēji un bērni, gan profesionāļi. Turklāt boulderings nav tikai atpūta vien – tas arī uzlabo fizisko formu un attīsta stratēģisko domāšanu.

Peintbola spēle

Lieliska aktīvās atpūtas iespēja ir peintbols – komandu spēle, kas iecienīta visā pasaulē. To izmanto gan kā labu alternatīvu ballītēm, gan arī kā veiksmīgu komandas, piemēram, darba kolektīva saliedēšanas pasākumu.

Spēle notiek instruktoru pavadībā, izmantojot drošu un kvalitatīvu aprīkojumu, kā arī ievērojot visus drošības noteikumus. Peintbola spēle var notikt gan iekštelpās, gan ārpus tām, kļūstot par lielisku piedzīvojumu kā pieaugušajiem, tā bērniem.

Uzdāviniet neaizmirstamas emocijas sev un draugiem – organizējiet spraigu peintbola spēli!

Brauciens ar bobsleja kamanām

Ekskluzīva iespēja īstiem bobsleja faniem izjust sevi kā sportistu, doties trasē un traukties ar ātrumu 100 km/h. Brauciens ar bobsleja kamanām notiek bobsleja pilota pavadībā, ļaujot pasažierim izbaudīt visas emocijas, ko šāds brauciens spēj piedāvāt. Šī aktivitāte pieejama personām, kas sasniegušas vismaz 16 gadu vecumu.

Foto orientēšanās spēle Vecrīgā

Ja vēlaties izjust azartisku sacensību garšu un gūt uzvaras prieku, par labu iespēju var kļūt kāda no orientēšanās spēlēm. Piemēram, foto orientēšanās spēle Vecrīgā ļaus atklāt šīs pilsētas daļas līdz šim nepamanītos nostūrus un pavadīt kvalitatīvu laiku draugu kompānijā.

Spēles laikā jāatrisina dažādi uzdevumi, piemēram, jāatrod interesanti objekti, jāfotografējas, kā arī jāliek lietā veiklība un apķērība. Spēle paredzēta diviem līdz četriem spēlētājiem. Piesakieties piedzīvojumam un iepazīstiet Rīgu no pavisam cita skatupunkta!

Atpūta visai ģimenei kempingā ‘’Stirniņas’’

Tiem, kuri plāno ģimenes brīvdienas, patiks iespēja tās pavadīt kempingā Latvijas skaistākās upes Gaujas krastos, kas atrodas tikai 25 km attālumā no Rīgas. Kempings ‘’Stirniņas’’ nodrošina:

  • Labiekārtotas mājiņas;
  • Sporta laukumu;
  • Bērnu rotaļu laukumu;
  • Peldvietu.

Piedāvājumā iekļauta nakšņošana četrvietīgā vai sešvietīgā kempinga mājiņā, ūdens velosipēda noma uz 2 stundām, grila komplekts, brīvdabas spēļu komplekti (piemēram, šautriņas un riņķu mešana). Atpūta privātā brīvdienu mājā ir tieši tas, kas nepieciešams lieliskām brīvdienām.

Nobraucieni ar rodeļiem un garda maltīte ‘’Zviedru Cepurē’’

Vēl viena laba izklaides iespēja visai ģimenei – braucieni ar rodeļiem ‘’Zviedru Cepurē’’ un garda maltīte turpat blakus esošajā kafejnīcā. Nobraucienā vienlaicīgi var piedalīties 1 līdz 2 personas.

Braucot ar rodeli, katrs pats var regulēt nobrauciena ātrumu, līdz ar to, tas piemērots gan īpaši azartiskajiem, gan tiem, kuriem patīk mierīgākas izklaides. Bērni, kas sasnieguši 8 gadu vecumu ar rodeli var braukt patstāvīgi, jaunākiem bērniem, ja viņi brauc kopā ar pieaugušo, par rodeļa izmantošanu jāmaksā nav. Pēc braucieniem apspriest gūtos iespaidus un atgūt spēkus varēsiet “Zviedru Cepures” kafejnīcā.

Ja tuva aktīvā atpūta, meklējiet idejas, izvēlieties sev tīkamo un metieties neaizmirstamos piedzīvojumos!

Adventes kalendāri – pašdarinātu pārsteigumu idejas

Ziemassvētku sagaidīšana ir pats skaistākais un interesantākais laiks gadā, it īpaši ja decembris iesācies tik sniegbalts, kā šogad. Katras nedēļas svētdienā mēs aizdedzinām par vienu sveci vairāk savā adventes vainagā. Taču kā ar adventes kalendāriem –  vai tie ir daļas no Tavas ģimenes Ziemassvētku tradīcijām? Ja nē, tad mēs pastāstīsim vairāk par šo lielisko svētku […]

Lasīt tālāk

Dāvināt dāvanu karti: bezpersoniski vai gudri?

Viedokļi par to, kas ir laba dāvana atšķiras. Vienam patīk dažādi mīļi dekoratīvi sīkumi, tikmēr cits priekšroku dod tikai un vienīgi praktiskām dāvanām, kurām spēs rast pielietojumu ikdienā. Mūsdienu dzīves ritms cilvēkus mudina veikt pārdomātākus pirkumus, līdz ar to – pārdomātākas dāvanas. Taču ko dāvināt kādam, kam nekā netrūkst? Lasi un uzzini, kāpēc dāvināt dāvanu karti […]

Lasīt tālāk

5 sirsnīgas dāvanas kāzu svinībās

Jau kopš sen seniem laikiem iecienītākais kāzu rīkošanas laiks bijis vasaras vidus un septembra sākums. Dažiem svarīgu lomu spēlē laikapstākļi, citiem tie ir zīmīgi pirmās tikšanās reizes datumi, vēl kāds piesaista ezotēriku, izrēķinot labvēlīgāko datumu ar numeroloģijas palīdzību. Jebkurā gadījumā, arī Tavā rīcībā noteikti jau nonācis kāds kāzu ielūgums un plānotais datums ir teju vai aiz stūra. Ko vilkt? Kā izbrīvēt laiku darbā? Taču pats svarīgākais – ko tad īsti dāvināt jaunajam pārim?

Lasīt tālāk