dāvana, kas patiks ikvienam

13 lieliskas dāvanas, kas patiks ikvienam

Svētki saistās gan ar prieku, gan zināmām rūpēm, jo gaviļniekam jāparūpējas par to, lai viesi justos pēc iespējas labāk, savukārt ciemiņu galvenais uzdevums – atrast dāvanu, kas iepriecinās pasākuma gaviļnieku.

Ja kādreiz esat bijis situācijā, kad salīdzinoši īsā laikā jāatrod oriģināla dāvana, kas tiks lietderīgi izmantota, nevis apputēs plaukta tālākajā stūrī, tad noteikti saprotat, ka tas var būt visai sarežģīts uzdevums. Lai to padarītu vienkāršāku, esam sagatavojuši ieskatu 13 lielisku dāvanu idejās, kas palīdzēs pārsteigt gan svētku reizēs, gan ikdienā.

Piedzīvojumu spēle pārim

Šobrīd populāras kļuvušas dažādas piedzīvojumu spēles, kuras palīdz asināt prātu, attīstīt loģisko domāšanu, veicināt radošumu un spēju sastrādāties komandā. Tām ir dažādi scenāriji un dažādi noteikumi – atšķirīgs pieļaujamais spēlētāju skaits, spēles laiks un uzdevums. Piemēram, ja jādodas ciemos pie pāra, labs variants ir uzdāvināt viņiem kopīgu piedzīvojumu –  aizraujošu izlaušanās spēli, kas dos iespēju vienam otru iepazīt tuvāk. Plašāka informācija pieejama šeit.

Latvijā ražotu vīnu degustācijas pasākums

Lieliska dāvana vīna cienītājam – vīnu degustācijas pasākums, kas liks justies kā īstenam vīnu ekspertam. Pasākums paredzēts 6 līdz 8 personām, tāpēc dāvanas saņēmējs varēs uzaicināt līdzi arī savus draugus un nepiespiestā gaisotnē ļauties burvīgajām, tikai Latvijas ogām un augļiem raksturīgajām garšas niansēm.

Īsa pamācība rudzu maizes cepšanā

Pārvērtiet dāvanu piedzīvojumā – uzdāviniet viesošanos Lāču maizes ceptuvē, kur maize tiek cepta īstā, ar malku kurināmā krāsnī. Ekskursijā iekļauta gan iepazīšanās ar īstas rudzu maizes cepšanas tradīcijām, gan iespēja pašam izcept savu maizes klaipiņu. Ja zinat kādu, kuram tāda dāvana ietu pie sirds, vairāk uzzināsiet šeit.

SPA centra apmeklējums

Vai var būt labāka dāvana par relaksējošu brīvdienu skaistā vietā? Uzdāviniet iespēju izbaudīt lutinošas sajūtas divatā – apmeklēt SPA centru un ļauties ūdens priekiem lielā baseinā, atpūsties džakuzi vannā, atjaunot spēkus vairāku veidu pirtīs un izbaudīt tropisko atrakcijas dušu. Pārsteidzot tuvu cilvēku ar šādu dāvanu, izrādīsiet patiesas rūpes. Un gaviļnieks to noteikti novērtēs. Vairāk šeit.

Personalizēta noskaņu lampa

Ja ir vēlme uzdāvināt kaut ko īpašu un ir pārliecība par saņēmēja vēlmēm, par labu dāvanu var kļūt personalizēta lampa. Uz tās iespējams attēlot paša izvēlētu tekstu vai attēlu, tādā veidā radot oriģinālu gaismas ķermeni. Lampa ir 100 % roku darbs un pārsteigs ikvienu, kurš novērtē neatkārtojamas lietas ar stāstu. Plašāka informācija pieejama šeit.

Koka sienas pulksteņi

Ja aktuāla ne tikai skaista, bet arī praktiska dāvana, labs risinājums var būt gaumīgs sienas pulkstenis. Pieejami vairāki dizaina risinājumi visām gaumēm un interjeriem. Ieskatieties un uzziniet vairāk šeit!

Koka puzle Latvija

Lieliska dāvana Latvijas patriotiem – koka puzle Latvijas formā. Šāda dāvana piemērota gan pieaugušajiem, gan bērniem, jo tas ir gan labs laika pavadīšanas veids, gan lieliska iespēja atkārtot ģeogrāfijas zināšanas. Salikta puzle var kļūt par stilīgu interjera elementu. Uzdāviniet prieku par mūsu zemi un kopīgus mirkļus visai ģimenei!

Metāla vīna paliktnis

Ja jādodas viesos pie vīna cienītāja, dāvana šķiet pašsaprotama. Tomēr, lai tā paliktu atmiņā daudz ilgāk, lielisks dāvanas papildinājums ir oriģināls vīna paliktnis. Tie pieejami dažādās variācijās – izvēlei gan stilīgi, gan amizanti pudeles turētāji, kas vienaldzīgu neatstāj nevienu. Tieši tādēļ dāvana papildinās ikvienu dzērienu bāru vai svētku galdu.

Paliktņi izgatavoti no izturīga metāla, kas pasargāti no korozijas. Tie labi kalpos un priecēs saimnieku un viņa viesus vēl daudzus gadus. Apskatīt pieejamos variantus un veikt pasūtījumu var šeit.

Sēklu – riekstu gardumu komplekts

Ko uzdāvināt kārumniekam? Atbilde nav jāmeklē tālu! Viena no iespējām ir sēklu – riekstu maisījums ar medu, kas ir sātīgs, garšīgs un veselīgs kārums. Maisījums ir labs enerģijas avots, tādēļ labi noder kā uzkoda starp maltītēm. Gardums lieliski garšo kopā arī ar kafiju vai tēju. Dāvanu komplektā ietilpst trīs kārumu paciņas – ar dzērvenēm, šokolādi un žāvētām aprikozēm. Uzzini vairāk šeit!

Aukstuma soma

Gada siltajā sezonā lieliskas dāvanas ir tās, kuras palīdz silto laiku izbaudīt vēl vairāk. Viena no šādām dāvanām ir aukstuma soma, kurā var ievietot četras skārdenes. Soma kļūs par labu ceļabiedru izbraucienos un piknikos, jo saglabās dzērienus aukstus un atspirdzinošus. Aukstuma soma pieejama dažādās krāsās – zilā, zaļā un baltā.

Piedzīvojumu brauciens ar motorolleriem

Ja vēlaties uzdāvināt neaizmirstamas emocijas, uzdāviniet piedzīvojuma braucienu ar motorolleri. Brauciens piemērots 4 – 8 personām, tāpēc tā ir oriģināla iespēja pavadīt laiku draugu kompānijā. Plašāka informācija par šo dāvanu pieejama šeit!

Termokrūze – fotoaparāta objektīvs

Oriģināla un praktiska dāvana – termokrūze, kas izskatās kā fotoaparāta objektīvs. Tā ražota no nerūsējoša tērauda, tādēļ kalpos ilgi un labi. Krūze uztur dzērienu siltu ilgāku laiku un ir viegli kopjama. Pārsteidziet un ieprieciniet, jo par interesantu krūzi noteikti priecāsies ne tikai fotomākslas mīļotāji. Plašāka informācija pieejama šeit.

Personalizēti koka albumi

Mēs dzīvojam laikmetā, kad fotogrāfijas, lielākoties, glabājas elektroniskā formātā. Tieši tādēļ personalizēts koka albums var kļūt par īpašu un nozīmīgu dāvanu teju katram gaviļniekam. Dāvana saņēmēju rosinās saglabāt savas skaistākās atmiņas drošā un skaistā veidā. Koka fotoalbumi pieejami vairākos dizainos un tiem var pievienot izvēlētu tekstu vēlamajā fontā. Izvēli izdarīt un pasūtījumu veikt iespējams šeit.

Ja jādodas ciemos un plānojat pārsteigumu, ieskatieties mūsu plašajā piedāvājumā – tur atradīsiet ne tikai jau pieminētās iespējas, bet arī daudzas citas, lieliskas dāvanas, dažādiem dzīves notikumiem.

Adventes kalendāri – pašdarinātu pārsteigumu idejas

Ziemassvētku sagaidīšana ir pats skaistākais un interesantākais laiks gadā, it īpaši ja decembris iesācies tik sniegbalts, kā šogad. Katras nedēļas svētdienā mēs aizdedzinām par vienu sveci vairāk savā adventes vainagā. Taču kā ar adventes kalendāriem –  vai tie ir daļas no Tavas ģimenes Ziemassvētku tradīcijām? Ja nē, tad mēs pastāstīsim vairāk par šo lielisko svētku […]

Lasīt tālāk

Dāvināt dāvanu karti: bezpersoniski vai gudri?

Viedokļi par to, kas ir laba dāvana atšķiras. Vienam patīk dažādi mīļi dekoratīvi sīkumi, tikmēr cits priekšroku dod tikai un vienīgi praktiskām dāvanām, kurām spēs rast pielietojumu ikdienā. Mūsdienu dzīves ritms cilvēkus mudina veikt pārdomātākus pirkumus, līdz ar to – pārdomātākas dāvanas. Taču ko dāvināt kādam, kam nekā netrūkst? Lasi un uzzini, kāpēc dāvināt dāvanu karti […]

Lasīt tālāk

5 sirsnīgas dāvanas kāzu svinībās

Jau kopš sen seniem laikiem iecienītākais kāzu rīkošanas laiks bijis vasaras vidus un septembra sākums. Dažiem svarīgu lomu spēlē laikapstākļi, citiem tie ir zīmīgi pirmās tikšanās reizes datumi, vēl kāds piesaista ezotēriku, izrēķinot labvēlīgāko datumu ar numeroloģijas palīdzību. Jebkurā gadījumā, arī Tavā rīcībā noteikti jau nonācis kāds kāzu ielūgums un plānotais datums ir teju vai aiz stūra. Ko vilkt? Kā izbrīvēt laiku darbā? Taču pats svarīgākais – ko tad īsti dāvināt jaunajam pārim?

Lasīt tālāk