Piedzīvojums dāvana

Vēlies pārsteigt tuvu cilvēku svētkos? Uzdāvini piedzīvojumu!

Atrast dāvanu tuvam cilvēkam nevajadzētu būt nekam sarežģītam, īpaši tad, ja ir zināma gan viņa gaume, gan ieradumi. Un tomēr – ja ir vēlme sarūpēt īpašu un neaizmirstamu piedzīvojumu, var nākties papūlēties.

Viena no lieliskākajām iespējām, kā pārsteigt svētkos, ir uzdāvināt īstu piedzīvojumu. Šobrīd pieejamas visdažādākās piedzīvojumu dāvanas, kas ļauj vēl ilgi atcerēties gan pozitīvās emocijas, gan aizraujošo pieredzi.

Visasdavanas.lv piedāvājumā dažādas interesantas dāvanas visām gaumēm – gan īpaši azartiskajiem, gan tiem, kuri dod priekšroku mierīgākai izklaidei. Ieskaties, iedvesmojies un iepriecini gaviļnieku ar ko īpašu!

Izbrauciens ar laivu pa Rīgas ūdeņiem

Skaists piedzīvojums gada siltajai sezonai – izbrauciens pa Rīgas pilsētas kanālu un Daugavas ūdeņiem. Brauciens notiek ar drošu smailīti un tas paredzēts divām personām. Piedāvājumā iekļauta divvietīgas smailītes noma, maršruta karte, airi un drošības vestes, ūdensdrošs personīgo mantu maiss, kā arī drošības instruktāža pirms došanās piedzīvojumā.

Dāvanas saņēmējs varēs izvēlēties sev tīkamo maršrutu – “Rīgas loks” ļaus no malas vērot lielpilsētas dunošo ikdienas steigu, savukārt “Naksnīgā Rīga”, airējot pretī saulrietam, dāvās daudz romantisku, atmiņā paliekošu mirkļu.

Brauciens ar SUP dēli

Vēl viena ideja aktīvai atpūtai uz ūdens – brauciens ar SUP dēli pa Rojas upi vai Baltijas jūru. Tā ir iespēja doties gan mierīgā un romantiskā izbraucienā, gan arī ļauties sportiskākām aktivitātēm. Brauciens ar SUP dēli ir lieliska izklaide kā atraktīvam pārim, tā lielākai draugu kompānijai.

Šajā piedāvājumā ietilpst SUP dēlis, hidrotērps un arī inventārs – airis, pumpis, soma, spuras, kāju saite, peldveste un ūdensdroša soma personīgajām mantām.

Ūdens motociklu Safari

Vasara, saule, ūdens un draugi ir ideāla kombinācija, ja to papildina ar braucienu ar ūdens motocikliem. Brauciens paredzēts 2-4 personām un ir vienreizēja iespēja izbaudīt asas izjūtas, traucoties pa Ķīšezeru, Baltezeru vai Daugavu. Jāņem gan vērā – lai izmantotu šo piedāvājumu, nepieciešama mazizmēra kuģošanas līdzekļa vadītāja apliecība.

PADI Open Water Diver – atklāto ūdeņu nirējs

Tiem, kurus vilina zemūdens pasaules izpēte, patiks akvalangistu – iesācēju pirmā līmeņa apmācību programma. Tā ietver gan 5 teorētiskās nodarbības, gan 9 praktiskās nodarbības ūdenī. Pēc veiksmīgas programmas apguves un eksāmena nokārtošanas saņemsi starptautiski atzītu PADI OWD (Junior) sertifikātsu kas dod tiesības kopā ar sertificētu pārinieku nirt līdz 18 metru dziļumam. Minimālais programmas dalībnieku vecums ir 10 gadi.

3 nodarbības klinšu kāpšanā

Par lielisku dāvanu var kļūt klinšu kāpšanas nodarbības ar treneri, nodrošinoties ar īpašu ekipējumu. Tā ir iespēja aktīvi pavadīt savu brīvo laiku, apgūt jaunas prasmes un uzlabot savu fizisko formu. Pateicoties dažādu grūtības pakāpju trasēm, klinšu kāpšanas nodarbības piemērotas dažādiem sagatavotības līmeņiem – gan iesācējiem, gan pieredzējušiem sportistiem.

Brauciens ar bobsleja kamanām

Aizraujošs piedzīvojums visiem ātruma cienītājiem – nobrauciens ar bobsleja kamanām Siguldas bobsleja un kamaniņu trasē. Lielais ātrums un straujās virāžas ļaus iejusties sportista ādā. Bobsleja pilots rūpējas, lai brauciens notiktu maksimālā ātrumā, taču būtu drošs. Piedzīvojums kļūs par lielisku dāvanu ikvienam, kuram patīk azartiskas un elpu aizraujošas izklaides.

Adrenalīns Andrejsalas Peintbola parkā

Piedāvājums azartiskajiem – aizraujoša peintbola spēle. Pasākums notiek pieredzējušu instruktoru uzraudzībā. Spēles gaitā tiek doti dažādi uzdevumi, kas spēli padara vēl interesantāku. Piedāvājumā iekļauta dalība spēlē un instruktāža pirms tās, pilna ekipējuma noma, 50 peintbola bumbiņas un gaisa uzpilde visam spēles laikam. Drošības nolūkos bērniem un sievietēm izsniedz arī aizsargvestes. Spēles tiek organizētas gan iekštelpās, gan ārpus tām, tādēļ var notikt gan vēlās vakara stundās, gan nelabvēlīgos laika apstākļos.

Izjāde ar zirgiem Madonas apvidos

Ja esi interesantas dāvanas meklējumos, par labu risinājumu var kļūt izjāde ar zirgu. Tā ļaus baudīt nesteidzīgus brīžus mierpilnā gaisotnē. Turklāt saimniecībā “Jaunzemi” mīt ne tikai zirgi, bet arī govis, truši, zosis un vistas, kas garantē īstu lauku burvības izbaudīšanu.

Atpūta ar draugiem privātā brīvdienu mājā

Lieliska izklaide kopā ar ģimeni vai draugiem – atpūta skaistā brīvdienu mājā Ādažu novadā, Iļķenē. Piedāvājums ietver nakšņošanu (līdz 11 personām), grila komplektu, galda spēles, iespēju izmantot sporta laukumus, divriteņus, siltu baļļu zem klajas debess.

Izlaušanās spēle – Harijs Poters un slēgtā istaba

Šobrīd arvien populārākas kļūst dažādas tematiskās izlaušanās spēles. Tās var būt  laba alternatīva ballītēm, piemēram, dzimšanas dienas, vecpuišu vai vecmeitu ballītes svinībām vai aizraujošs piedzīvojums draugu lokā.

Tiem, kuri vēlas pārbaudīt prāta asumu un radošumu, piemērota būs spēle “Harijs Poters un slēgtā istaba”. Tās laikā jāveic visdažādākie uzdevumi un jāatrod apslēptas atslēgas, lai no telpas izkļūtu 60 minūšu laikā. Spēle paredzēta 2 līdz 4 personām.

Izbrauciens ar kvadraciklu pa mežu un meža stigām

Noķert iespaidīgu adrenalīna devu un izrauties no ikdienas rutīnas palīdzēs traukšanās ar kvadraciklu. Tas būs ideāls pasākums gan draugu un ģimenes lokā, gan arī lielisks veids, kā aizvadīt neaizmirstamu ballīti. Pasākums piemērots ikvienam – arī tiem, kuri nekad nav sēdējuši pie kvadracikla stūres.

Jāņem gan vērā, ka ar kvadraciklu var braukt personas, kas sasniegušas 16 gadu vecumu. Tam nav nepieciešama vadītāja apliecība, taču pirms tam jāuzrāda personu apliecinošs dokuments.

Visasdavanas.lv piedāvājumu klāstā atradīsi interesantas dāvanas visām gaumēm. Pārsteidz sev tuvos svētkos un ikdienā – dalies aizraujošos piedzīvojumos!

Adventes kalendāri – pašdarinātu pārsteigumu idejas

Ziemassvētku sagaidīšana ir pats skaistākais un interesantākais laiks gadā, it īpaši ja decembris iesācies tik sniegbalts, kā šogad. Katras nedēļas svētdienā mēs aizdedzinām par vienu sveci vairāk savā adventes vainagā. Taču kā ar adventes kalendāriem –  vai tie ir daļas no Tavas ģimenes Ziemassvētku tradīcijām? Ja nē, tad mēs pastāstīsim vairāk par šo lielisko svētku […]

Lasīt tālāk

Dāvināt dāvanu karti: bezpersoniski vai gudri?

Viedokļi par to, kas ir laba dāvana atšķiras. Vienam patīk dažādi mīļi dekoratīvi sīkumi, tikmēr cits priekšroku dod tikai un vienīgi praktiskām dāvanām, kurām spēs rast pielietojumu ikdienā. Mūsdienu dzīves ritms cilvēkus mudina veikt pārdomātākus pirkumus, līdz ar to – pārdomātākas dāvanas. Taču ko dāvināt kādam, kam nekā netrūkst? Lasi un uzzini, kāpēc dāvināt dāvanu karti […]

Lasīt tālāk

5 sirsnīgas dāvanas kāzu svinībās

Jau kopš sen seniem laikiem iecienītākais kāzu rīkošanas laiks bijis vasaras vidus un septembra sākums. Dažiem svarīgu lomu spēlē laikapstākļi, citiem tie ir zīmīgi pirmās tikšanās reizes datumi, vēl kāds piesaista ezotēriku, izrēķinot labvēlīgāko datumu ar numeroloģijas palīdzību. Jebkurā gadījumā, arī Tavā rīcībā noteikti jau nonācis kāds kāzu ielūgums un plānotais datums ir teju vai aiz stūra. Ko vilkt? Kā izbrīvēt laiku darbā? Taču pats svarīgākais – ko tad īsti dāvināt jaunajam pārim?

Lasīt tālāk