Ak! Šādu dāvanu mums vēl nav! Ja zini kādu interneta veikalu, kas pārdod tieši tādas dāvanas vai Tev ir kāda cita, ideja, atraksti mums uz un mēs parūpēsimies par pārējo!




Apskatīt visas aktuālākās dāvanas
Labākā dāvanu izvēle

Valentīndienā dāvini mīlestību!

Reizi gadā uz vienu dienu visa pasaule kļūst mazliet labāka un mīlošāka – tiek svinēta visu mīlētāju jeb Svētā Valentīna diena. Tā ir lieliska iespēja veltīt mazliet vairāk uzmanības savam mīļotajam cilvēkam, pateikt, to, ko ikdienā varbūt nepasākām pietiekami bieži, palutināt vienam otru ar skaistu dāvanu, kas apliecina mūsu jūtas. Lasīt tālāk

Valentīna dienas dāvanas tiek piedāvātas ļoti plašā izvēlē – ir iespējams atrast ko piemērotu ikvienam – gan savai otrajai pusītei, labākajai draudzenei, gan mammai vai kolēģim, jo mīlestības un simpātiju izrādīšana tuviniekiem nekad nevar būt par daudz. Lai izvēlētos perfektu Valentīna dienas dāvanu, ir jāsaprot, ko ar to vēlamies pateikt – dāvana var būt pieķeršanās, simpātiju vai dziļas mīlestības apliecinājums.
Visvieglāk būs izvēlēties dāvanu sievietei Valentīndienā. Tā var būt skaista rotaslieta, kāds sen kārots aksesuārs vai jauna pieredze, piemēram, dāvanu karte kāda jauna hobija uzsākšanai. Varbūt mīļotā sieviete jau sen vēlas apgūt jaunus dejas soļus vai uzsākt jogas nodarbības? Valentīndiena būs īstā reize, kad pārsteigt sievieti ar šādu dāvanu. Ļoti laba ideja, ko dāvināt sievietei ir dažādas skaistumkopšanas procedūras - masāžas, SPA procedūras.
Lieliska dāvana gan sievietei, gan arī mīļotajam vīrietim Valentīndienā būs ekskursija vai neliels ceļojums ar nakšņošanu kādā SPA viesnīcā un romantiskām vakariņām restorānā sveču gaismā. Pārsteidz savu mīļoto vīrieti, kā dāvanu izvēloties, ko tādu, ko varēsiet baudīt abi reizē – piemēram, romantisku lidojumu pār Rīgu ar deltaplānu, izjādi ar zirgu vai kopīgu fotosesiju, no kuras paliks skaistas atmiņas par šo Valentīna dienas dāvanu mīļotajam.
Lai arī kā neizvēlētos pārsteigt savu mīļoto vispasaules mīlestības dienā, noteikti izmanto šo iespēju pateikt, cik ļoti mīlat viens otru un pavadīt kopīgu romantisku dienu!