Labākā dāvanu izvēle

Noderīgas dāvanas skolas gaitas uzsākot

Skolas gaitu uzsākšana ir arī jauna, ļoti svarīga dzīves posma sākums, tādēļ 1.septembris ir datums, ko vienmēr pavada patīkams satraukums gan bērnu vidū, gan vecāku. Tie ir īpaši svētki, kas tiek atzīmēti ar īpašām svinībām radu un draugu lokā un kuros jo svarīgi ir apsveikt jauno skolnieku, motivējot viņu veiksmīgām skolas gaitām. Lasīt tālāk

Vislabākās dāvanas bērnam skolas gaitas uzsākot, būs tās, kas palīdzēs mācību procesā, motivēs apgūt jaunas zināšanas un atvieglos skolēna ikdienas gaitas. Tas var būt kāds nieciņš, ko izmantot skolā – zīmēšanas komplekts, penālis, sporta soma vai telefona maciņš. Vai arī kāda noderīga lieta pirmklasnieka istabas piemērošanai skolas gaitām. Piemēram, lieliska ideja, ko dāvināt pirmklasniekam, ir rakstāmgalds vai krēsls, tāfele, lietošanai mājās, stilīga galda lampa vai gaismiņu virtenes vai skaisti koka plaukti, kas papildinās istabas interjeru.
Dāvana bērnam 1.septembrī var būt arī gluži nepraktiska – meitenēm skaista rokassprādze vai auskariņi, zēnam – kāda interesanta aktivitāte, ko baudīt brīvdienās, piemēram, baseina apmeklējums, izjāde ar zirgiem. Dāvana zinību dienā var būt arī kopīgs piedzīvojums visai ģimenei, piemēram, došanās ekskursijā pa Latviju, apmeklējot interesantas vietas un uzzinot daudz jauna.
Laba ideja, ko dāvināt 1.septembrī ir bērnu foto sesija – profesionāls fotogrāfs studijā iemūžinās mazo pirmklasnieku, lai pēc tam par piemiņu no šī svarīgā dzīves posma būtu skaistas fotogrāfijas. Šādu dāvanu pirmklasniekam var papildināt ar foto albumu vai rāmīti no koka, uz kura iegravēts skolnieka vārds.